keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Prkleen kantisbileet

Ruokaa! Niin paljon ruokaa! Painonhallintani lipsahti kuluneella viikolla hippasen, mutta ei oikeastaan niin paljoa, että loppupeleissä haittaisi. Maanantaina tein etukäteen vadelma-suklaamuffinsseja lahjaksi kummitädilleni. Näitä piti tietenkin testata, etten vain epäonnistuneita tuotoksia pistä maailmalle. Tädin synttärit olivat tiistaina, jonne huristelin suoraan töistä. Feta-broileripiirakkaa, raparperipiirakkaa, vadelmakakkua, apuaaaa! Tiedä sitten johtuiko liiallisesta mussutuksesta vai raittiin ilman myrkytyksestä (kakkukahvit pidettiin terasilla), mutta jo kuudelta iltapäivällä olin yöunilla, joita vetelin aamukolmeen asti. Siinä sitten kärsivällisesti makasin sängyssä kaksi tuntia ennen kuin ilkesi nousta ja lähteä töihin.


Keskiviikkona koitti ilmaisen ruoan bileet aka Prkleen kantisbileet. Otin ukon mukaan ja hain työkaverinkin tuosta parin kilometrin päästä. Drinkkilippuja ei tällä kertaa ollut jaossa, vaan iskivät käteen Jekkupullon ja lonkerotölkin, jotka jemmasin laukkuuni kesää ajatellen. Ruokana oli (taas) muussia, makkaraa ja perunasalaattia. Olisin toivonut kaakkua jälkkäriksi, mutta ei sitten. Jäin kaihoten kaipaamaan. Mut narikan hinnalla juomaa ja ruokaa, I'm ok with this.


Henkilökohtaisena deadlinena oli lähteä viimeistään ysiltä kotiin ja saada hyvät unoset ennen seuraavaa aikaista aamua ja tästä pidinkin kiinni, nyt vaan jäin hupsista hetkeksi koneelle. Nyt tutimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)