tiistai 11. kesäkuuta 2013

Bussi Somerolle ei voi ajaa ojaan

Äiti oli kysellyt mua ja Eetua mökille ja päätettiinkin viettää siellä lauantai. Herättiin aikaisin, jotta oltiin ihmisten aikoihin treffaamassa Somerniemen torilla äitiä ja siskoa. Tällä torilla pitää käydä kerran kesässä! On ainakin omalla to do-listalla. Löysin seitsemän Koontzin kirjaa ja vähän mussutettavaa kuten lakua ja jättimäisiä korvapuusteja.

Koko muu perhe oli mökillä ollut jo edellispäivästä saakka. Vietin päivän leikkien koiran kanssa, lukien, ottamalla aurinkoa, käymällä Rantatuvassa syömässä (sekin on kesän to do-listalla, söin ensimmäisen pizzan sitten syys-lokakuun vaihteen, oon pahis) ja ihan vain istumalla terassilla tuijottaen järvinäkymää.



Koitettiin saada Viliä huonoin tuloksin uimaan. Nössö ensikertalainen.

Ja sitten se hytisikin seuraavan vartin. Jalat vaan väpätti.


Siiiiellä joku polskii.

True story: Eetu ui parimetrisen puukepin kanssa keskelle järveä ja iski sen pohjaan pystyyn. Sitten se ui takaisin. Sitoi uimarenkaaseen muovipussin ja ui renkaan kanssa takaisin keskelle järveä. Kiinnitti narulla renkaan puukeppiin, jotta ei ajelehtisi tuulen mukana muualle. Otti muovipussista blehat ja Sandelsin ja nautti työnsä hedelmistä. Yeaaaah.


Oltiinhan me mökillä vielä yön yli. Sunnuntaina grillailtiin, keräilin pari ämpärillistä pihalta käpyjä, jotta paljain jaloin olisi mukavampi olla ja avasin kesän jäätelökioskikauden. On se mökkeily vaan kesän parhaita asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)