torstai 27. kesäkuuta 2013

Nummirock 2013, osa 3/4

Everything went better than expected! Vai menikö, hetko... Tämä aamu kaipasi järeämpiä aseita, mitä tuli ihmistäytymiseen. Suuntimet suihkuille. Edellisillan viinanläträykset eivät yllättäen tuntuneet missään. Kunnes... Suihkujonossa iski ihan yhtäkkiä yhtäaikainen silmissä sumeneminen, pyörrytys ja etova olo. Tyylikkäästi poistuin jonosta, kävin laatoittamassa aluetta suihkujen takana ja palasin huomaamattomasti jonoon samalle paikalle. Smooth. Kröhöm. Mutta yhtä nopeasti se meni ohi kuin oli tullutkin.

Ei luoja, se suihku oli karmeinta koko festareilla. Ei muuten, mutta jumankauta, meinas hypotermia iskeä, kun siellä jotenkin koitti hiuksiaan pestä kastumatta liikaa. Todennäköisesti jäi shampoonjämät hiuksiin, kun ei vaan kyennyt pesemään loppuun asti. Hurrrrr. Kovin oli raikas kokemus.


Parin tunnin päästä oltiin autolla Eetun kanssa. Katosin äkisti ja Eetu arveli, että olin palannut leiriin. Mitä vielä. Taas iski samanlainen kohtaus kuin aiemmin, aggressiivinen vastenmielinen olo veti mut ihan kaksinkerroin ja annoin aamupalavoileipäni takaisin luontoon. Siis mitä hittoa. Ja taas oli kaikki fine. Onneksi jäi vikaksi kerraksi.


Jännä homma, kun ei enää tehnyt mieli juoda. Tuskin olisi muutenkaan, en mä edes noita kahden päivän putkia harrasta kuin muutaman kerran vuodessa. Hyhhyh.


Päivä jatkui samaa rataa edellispäivien kanssa yhtä tärkeää seikkaa lukuun ottamatta. Nummirockin kohokohtaa. Esiintyjää, jota jaksoin odotella lavan edessä kolme varttia!

Pojat olivat päättäneet Tallulah-huuruissaan käydä open stagella vetämässä edellä mainitun biisin Tykittelijämies-paidoissaan, sen enempiä harjoittelematta. Bändikin, nimeltään Biluhoms ("Biluhoms peruttu"), taidettiin kasata vain sen mukaan, että kunhan nyt on vähän jotain joskus soitellut. Jos että päässeet Biluhomsin ensimmäiselle keikalle, tätä unohtumatonta show'ta pääsette ihastelemaan alta.Loppuillan kuvasaldona on lähinnä loputon määrä piiskoja, pyllyjä ja punoitusta. Kas näin.


Illalla kävin katsomassa pari biisiä Rytmihäiriötä, kunnes siirryin odottamaan festareiden viimeistä eli pääesiintyjää, Children of Bodomia. Mulla ei ole minkäännäköistä historiaa bändin kanssa, enkä osaa yhtäkään biisiä heiltä nimetä, mutta ajattelin, että onhan se nimekäs poppoo ja kai se pitää edes kerran käydä tsekkaamassa. Ja ihan päteväähän se oli!


Voi ei, enää viimeinen päivä jäljellä!

Sitä postausta odotellessanne voitte tulla katsomaan mua viikonloppuna VarjoTuskaan sekä lauantaina Tuskan jatkoklubille Circukseen, jossa soittavat Shade Empire ja Turmion kätilöt. Oon todennäköisesti aika pitkälle seuraavat kolme päivää Maijan käsikynkässä. Harkinnassa on ottaa pääsiäisestä asti kaapissa kummitellut litranen tequilapullo mukaan ja tarjota sitä muun muassa kaikille.

1 kommentti:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)