perjantai 28. kesäkuuta 2013

Nummirock 2013, osa 4/4

Okei, oon puoli kuudelta loma-aamunani hereillä tekemässä töihin lähtevälle poikaystävälle aamupalaa ja miettimässä pitäisikö jo mennä salille? Mainio juttu iltaa ajatellen. En ryydy alkuillasta, en ryydy alkuillasta, en ryydy alkuillasta...

Hoidetaan sitten pois viimonen Nummipostaus, kun kerta aikaa on.

Sunnuntaiaamu. Kovin oli freesin näköistä porukkaa liikkeellä. Olin iloinen, että olin ollut edellisillan juomati. Ainakin olisin ajokunnossa milloin vain.Eetulla kesti satakakssataa vuotta päästä ylös, mutta skarppasi kun sanoin, että "jos nouset nyt niin tarjoon sipsut ja dipit". Tadaa! Oon edellisvuosina lähtenyt aina kahdentoista aikaan ajelemaan kotiin, mutta nyt meni puoli kahteen. Ihan rauhassa kerättiin itsemme ja kamamme, käytiin aamupalamakkaraperunoilla ja tykiteltiin vielä se saakelin Tallulah sekä Bönthöö. Poltettiin Turon kengät notskissa ja osa puhalteli Pasila-teemaisiin kertakäyttöisiin alkometreihin. Kahden minuutin odotusaika oli kuin olisi raskaustestin tulosta odottanut.Kilometrin päässä alueesta oli poliisit puhalluttamassa kuten aina. Hirmunen määrä oli jäänyt autoja haaviin. Just siinä joku pölhökustaa oli vetänyt uukkarin huomattuaan ratsian ja saanut moottoripyöräpoliisin peräänsä. Meidän leiristä kuulemma yhdeltä oli lähtenyt kortti. Myöhemmin tien päällä muista syistä toiselta. Minä puhalsin nollat ja kotimatka meni joutuisasti. Kerran pysähdyttiin tankille, mutta muuten ajettiin yhtä huutoa. Piti ajaa vain puolet matkasta, mutta oho, kun ei ollutkaan toinen kuski ajokunnossa vielä edes Helsingin päässä. Matkaleikkinä oli bongailla ohittavista/ohitettavista autoista Nummi-ihmisiä.


Lämmin suihku pesi osan rusketuksestani pois. Pyykkikasa kasvoi. Kuvia löytyi kamerasta reilu 400. Ja ensi vuonna uudestaan, countdown alkakoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)