tiistai 4. kesäkuuta 2013

Rantajellonia ja takamuksia

Yhtäkkiä kesä! Helle, pilvetön taivas, jäätelön kulutuksen kasvaminen, vasta-ajetun nurmikon tuoksu, mitä näitä on. Itikat ja tukalan kuumat yöt. Viime päivinä mittari on kohonnut lähemmäs kolmeakymmentä astetta ja keksittiinkin lähteä biitsille ja pyytää kavereita mukaan. Läksimme harrastamaan auringonpalvausta, talviturkin menettämistä ja frisbeen heittoa Oittaalle eli Bodomjärven rannalle.

Yleensä talviturkki on jäänyt juhannuksena Nummijärvelle, nyt on maailmankirjat sekaisin. Vilpostahan se vesi vielä oli, mutta I did it! Bikineissäkin taas kehtaa kulkea painonpudotuksen jälkeen, vaikken missään mallinmitoissa tietysti olekaan.

Ja seuraavana päivänä päädyin myös pulahtelemaan! Tällä kertaa lapsuudenkodin lähettyvillä olevalla pienellä rannalla, josta en usko monen ulkopaikkakuntalaisen (tai siis ulkokyläläisen) edes tietävän. Siellä vesi oli jo hyvin lämmintä. Tämän jälkeen päädyin vielä parinsadan metrin päässä asuville porukoilleni saunomaan.Jee, lisää kesäpäiviä! Kesä-heinäkuussa työpäivät jäävätkin vain kahdeksaan, joten toivon hyvää keliä, paljon mökkeilyä, kavereiden kanssa hengailua, festareita sun muita reissuja ja mahdollisimman vähän hukkaan heitettyjä eli vain kotona hengattuja päiviä.

2 kommenttia:

  1. On kyllä ollu super kivat ilmat! Tällänen pessimisti kun olen niin vähän tässä jo murehdin että milloin ne viileemmät ilmat alkaa, hehes. Jostain luin että olisi lämmintä juhannukseen asti, eli nummessa saa sitten varmaan kiskoa villasukkia jalkaan :'D

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)