perjantai 7. kesäkuuta 2013

These boots are made for walking

Uudet kesäkledjut! Kävely/kangaskengät piti löytää ennen reissua Pariisiin. Enää en yrittäisi kävellä useita kilometrejä joka päivä maihareilla tai ballerinoilla. Pelkästään niitä olenkin pitänyt lukemattomat vuodet, joten tuntuu hassulta tuommoset "normaalit" kengät. Ainoat edes vähän silmää miellyttävät löytyivät monen kaupan koluamisen jälkeen Seppälästä 7,50 eurolla! Vaativa, mutta halpa maku.


Toinen ostos oli shortsit. Shortsit! Siis mulla! Jalat on aina ollut henk koht ongelmakohtani, mutta antaa mennä nyt sitten vaan. Etsin alunperin polvien alle ulottuvia samantyylisiä lötsköjä kesähousuja, mutten löytänyt päteviä. Kesämekkokin oli etsinnässä, mutta löysin vain yöpuvuilta näyttäviä kappaleita. Näihin on tyytyminen. Oon parin päivän aikana kyllä tykästynyt näihin kovin.


Viikko kesälomaan, kaksi viikkoa Nummirockiin, viisi viikkoa Pariisiin! :)

10 kommenttia:

 1. Aaa nuo kengät :o itsekin olen etsinyt nyt kuumeisesti jotain hyviä kenkiä, kun jäljellä enää parit todella rakkoja antavat ballerinat ja tekonahkaiset kävelykengät (jotka ylläri ovat aika hikiset kesällä) ja pitäisi kestää kävellä sen 2,5 vk siellä Sveitsissä...
  Shortsit sopivat kyllä sulle todella hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roomassa kävelin +35 helteissä maihareissa. Nihkeetä! Zürichissa oli myös maiharit käytössä, silloin kävelin kantapääni rikki. Onhan näitä. Ei kestänyt kuin useita vuosia viisastua. :D Ja noi kun oli noin halvat, ni ei haittaa vaikka menisi reissun jälkeen heti rikki. Nyt koitan niitä vielä kävellä sisään, että ois matkalla sitten täydelliset. :)

   Poista
  2. Huh en yhtään ihmettele :D kuulostaa jo tarpeeksi pahalta. Se on ihan totta, halvat kengät ei niin satuta jos meneekin rikki. Oikeastaan ihan odottaa, että milloin menee ja ihmettelee mikseivät menekään :D
   Sut on myös nyt haastettu: http://kristallikettu.blogspot.fi/2013/06/challenge-5-things.html

   Poista
  3. Kiitos, teen sen tässä joku päivä. :)

   Poista
 2. Siis voi pupuseni noihan on feikki Consut! Eiiiij. Oisit ostanu ihan aidot Converset ni ois varppina ollu hyvät kävellä ja kestäis vuosia. Juuri semmoiset eli melkein tommoiset Black Monochromet ostin juuri huhtikuussa. http://heleveta.blogspot.fi/2013/04/uudet-consut.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutku! Ne maksaa niin paljon, etten tule saamaan rahoilleni vastinetta, koska tuskin tulen noita käyttämään ton ulkomaanreissun lisäksi kuin harvoin käydessäni lenkillä.

   Poista
  2. Mutkun sun pitäisi nimenomaan selkävammasena olla tarkka siitä, että käytät oikeasti hyviä kenkiä. Jos kenkien hinta on 7,5e niin sen muotoiluun ja kävelyominaisuuksiin ei tosiaankaan ole panostettu pohjamateriaaleista puhumattakaan.. Ja Consuihin todellakin käytössä rakastuu, koska ne on NIIN hyvät ihan kaikkeen ja kestää ihan mitä vaan monta vuotta. ;)

   Poista
  3. No juu, pointti. En mä silti usko, että musta tulee lenkkarikansaa. :)

   Poista
 3. Toivottavasti on parempi lykky noiden shortsien kanssa kun itellä. Ostin samanmoiset tuossa viime kuun puolella, kerkesin kahdesti käyttää ja ensinnä räpsähti nappi irti ja sitten ratkesi vetoketju :D Vaikkei olleet ees tiukat! Palautukseen män.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmesti käytetyt! Success! Koitan olla niille hellä ja rakastava. ^^

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)