keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kalojen ruokana

Kolme viikkoa takaperin lähtiessämme Marian kanssa firman pippaloista siinä käyskennellessämme huomioni kiinnittyi omituiseen liikkeen nimeen, "Kutikuti". Hoksattiin, että hei, tää on semmonen jalkahoitojuttu, missä kalat syö sut! Kotona googletin asiaa tarkemmin ja viime viikolla saatiin aikaiseksi varata sinne ajat.

Tänään treffattiin Marian kanssa Elielille ja otettiin suuntimiksi Neitsytpolun Kutikuti fish foot spa. Valittavina oli 20 min tai 1 h ajat (20e/50e). Mentiin tuohon lyhkäsempään settiin näin pelokkaina ensikertalaisina.Tietoa työntekijöistä otettuna Kutikutin sivuilta:

"Kylpylässämme työskentelee 500 Garra Rufa-kalaa, jotka suorittavat luonnonmukaisen jalkahoidon näykkimällä jaloista ainoastaan kuollutta ihosolukkoa. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja kalat välittävät dietanoli-nimistä entsyymiä, joka edistää ihon solujen muodostumista."

Jalkoja huljuteltiin ja pehmiteltiin ensin hetki kuumaa vetta täynnä olevassa vadissa ja siirrettiin sitten fisualtaaseen. Melko äkäseen ne sieltä iski aterialle! Pari ensimmäistä minuuttia hihittelin, kun kutitti niin, mutta loppuaika tuntui lähinnä siltä kuin jalat olisivat olleet porealtaassa.


Kuulemma liike on ollut auki vasta kuukauden. Asiakkaita piristämässä oli myös omistajan Arena-koira. Sen pienen hetken, jonka tuolla olimme, ehti jo pari ihmistä tulla kyselemään mikäs täällä on homman nimi. Olivat kävelleet ohi ja mielenkiinto oli herännyt. Näitä paikkoja kun ei taida Suomessa montaa olla.

Jalat silusina, mutta massut tyhjinä lähdettiin takaisin keskustaa kohti katsellen samalla potentiaalisia ruokapaikkoja. Päädyttiin Fransmanniin. Vähän jotain muuta välillä kuin perus-Chicosit ynnä muut. Broileri-vuohenjuustosalaattini oli naurettavan hyvää (kaiholla ja lämmöllä ajattelen) ja Mariakin kehui omaa lohibriossiaan. Täytynee palata joku kerta tännekin.


Ei oltu vielä valmiita palaamaan sulhojemme tykö, joten sulateltiin aterioita vielä pitkän aikaa istuen ja höpötellen Rautatientorilla. Nyt lomalla ollessa ei Mariaa näe töissä joka päivä, joten täytyy keksiä näitä mukavampia ajankuluja. Seuraavat treffit ensi viikolla! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)