lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kesälomaa part II

Neljäs lomaviikko lähes ohi. Ei ole mennyt hukkaan!

Tiistai: Olin varannut kaveriporukalle pöydän Haraldista. Vielä samana aamuna piti soittaa ravintolaan ja kysyä onko mahdollista muuttaa kymmenen hengen varausta kahteentoista henkeen, kun innokkaita syöjiä ilmestyikin yhtäkkiä lisää. Tämä on mun toinen suosikkisyöttöläni Helsingissä Stefan's steakhousen ohella. Omnomnom-hommien jälkeen pyörittiin mahojemme kanssa hetkeksi Kaisikseen sulattelemaan.


Keskiviikko: Tuplatreffit! Vietettiin leffailtaa Marian ja Tommin luona. Kumpikin pariskunta sai valita näytettäväksi jonkun suosikkielokuvistaan. Minun all time favourite leffani, jonka katsomiseen tai mainostamiseen en ikinä kyllästy, on Boondock saints, joten se oli tietenkin meidän puolesta valinta. Tommi ja Maria näytti meille Examin. Tästä jatkettiin Eetun kanssa vielä muutaman sadan metrin päähän illanistujaisiin pariksi tunniksi.

Torstai: En pitänyt koskaan alaikäisenä luvatta porukoilla juhlia. Enkä kyllä luvan kanssakaan. Teinivuosista on tovi, mutta nyt minä ne juhlat pidin! Muahahahah! ...pyysin kyllä äidiltä ensin luvan. Pari kaveria mukaan ja Huhmariin kotikonnuille grillaamaan, saunomaan ja pelaamaan biljardia. Pihalla oli ihan älytön määrä pikkuriikkisiä sammakoita. Asvalttia kun vilkuili niin siellä näkyi kymmeniä pomppivia palleroita.Perjantai: Kun kerta Vihdissä oltiin niin ollaan sitten kunnolla. Huhmarista siirryttiin Nummelaan kaverin tupareille. Pk-seutulaiset inveidasi lahjakkaasti kämpän, kun paikallisia oli vain pari hassua paikalla. Emäntä tutustui suurimpaan osaan meistä vasta juhannuksena Nummessa, mutta ihan odotetusti hän menetti sydämensä tälle porukalle välittömästi.


Lauantai: Käytiin Eetun kanssa Nuuksion kansallispuistossa, mutta siitä teen myöhemmin erillisen postauksen, oli sen verran siisti paikka. Illalla suddenly puistohommat ja parkkeeraus Kaisikseen. Perusmeininki siihen asti, kun eräs nainen tuli meiltä kyselemään, että haluaako joku osallistua morsiuskimpun nappaamiseen. Polttarit siis menossa ja morsiamen oli tullut aika päästä puskastaan eroon. Minä menin, syöksyin ja nappasin! Eetulta valahti väri kasvoista ja kalja alkoi maistua. Vai mitenköhän se meni... :PHuominen menee pakatessa, lento Pariisiin lähtee maanantaiaamuna. Yleensä teen muistilistaa viikkoja ennen ja pakkailunkin aloitan ajoissa. Ja mitä nyt olen asian eteen ehtinyt tehdä? Otin tuossa päivemmällä passin laatikosta esille. That's it. Sunnuntain siis pyhitän täysin matkaan valmistautumiselle, perusfraasien opettelulle, vähän koitan katsoa mitä tehtäisiin minäkin päivänä ja niin poispäin. Näin ollen minusta kuuluu seuraavan kerran vasta reilun viikon päästä. Siellä minä juoksentelen kaikkien mahdollisten Disney-hahmojen kannoilla tunnustaen ikuista rakkauttani heille!

1 kommentti:

  1. Voi saatana, mä oon väärän värinen. :D Oonks oikeesti noi likasen ruskettunu?!

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)