sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kesälomaa part III

Viimeisen kesälomapäivän viimeiset hetket. Oon koittanut pysytellä hyvin liikkeellä tämänkin viikon, ettei myöhemmin tarvitse mutrustella heittäneensä vapaapäiviä hukkaan.

Maanantai: Aloitin päiväni käymällä hakemassa postista paketin, jonka sisällöstä mulla ei ollut mitään tietoa. Olin voittanut Philipsin bluetooth-kajarit! Nyt on aina puistossa popit mukana! "Tukee kaikkia vähintään Bluetooth 2.1 varustettuja laitteita, kuten iPadit, iPhonet (>3), lähes kaikki Android -laitteet, kannettavat tietokoneet ja Nokia älypuhelimet. Mulla ei tosin ole älypuhelinta tai minkäänlaista muutakaan vastaavaa hienoa nykyaikaista vekotinta, eikä aikomustakaan hankkia sellaista, mutta onneksi tuo miehen retale on enemmän näihin elektroniikkavempeleisiin päin. Kaveri kyseli järkyttyneenä, että millä mä sitten musiikkia kuuntelen? Entä mites kun oon lenkillä tai salilla? Lenkillä en tarvitse musiikkia, salilla soi niiden omat musat taustalla, autossa on CD-soitin ja radio, kämpillä radio ja pöytäkone. Olen tyytyväinen. :)

Meinasin mokata ja heittää paketin pois, mutta katsoinkin varmuudeksi vielä, etten ollut sisälle mitään unohtanut. Olin.... Jumankauta 240e lahjakortti Tikettiin. Huhhuh. Tää on siistein voittoni ikinä. Kävin Tiketin sivut läpi ja ainakin Flogging Molly-liput on pakko hankkia. Sen verran säästän joulukuuhun, että saan hommattua Nummirock-lipun heti, kun tulevat myyntiin.

Illalla käytiin siskon kanssa katsomassa World War Z. Ei zombit voi olla vikkeliä!


Tiistai: Sain viimein puhuttua siskon seinäkiipeilemään viiden viikon tauon jälkeen. Se ei ole tuosta yhtä innostunut kuin minä + on meillä muutoinkin mennyt aikataulut ristiin. Vedettiin itsemme ihan piippuun ja lähdettiin paikalta vasta, kun ei enää jaksettu kiivetä paria metriä korkeammalle otteen lipsumatta ja tippumatta alas.


Keskiviikko: En ollut puoleentoista viikkoon nähnyt kavereitani, joten puistohoms it its! Kaisiksessa pari kaveria jo ootteli ja iltapäivän/illan aikana moni kävi ja poistui ja joku paikkasi ja taas seuraava lähti kotio. Minäkin jossain vaiheessa viluilin ja sanoin poistuessani ehkä tulevani vielä myöhemmin baariin.

Ja niin teinkin! Muutamalla oli suunnitelmissa mennä katsomaan Baseen bändiä, joka soitti Nummessa ja olivat meidän leiriin majoittuneet. En jaksanut lähteä liikenteeseen tarpeeksi ajoissa, joten näin vain pari viimeistä biisiä. Hetkeä myöhemmin tehdessäni avokin kanssa lähtöä joku seurueessamme ollut poikkeliini kysyy, että "oletko sinä SE Marjut M*******?!?!?!" Kuumotti! Myöhemmin selvisi, että se oli (kai) kaverin serkku. Oletan, että on kaiken maailman fb-tägäyksistä mut muistanut.


Torstai: Siskon koiran lenkitystä ja romattinen date night w/ Heidi. Käytiin Classic pizzassa syömässä ja leffassa katsomassa The Lone ranger. Vähän olivat pitkäksi sen vetäneet ja Tonto oli kovin sparrow'mainen. Ihan katsottava pätkä silti. Kauheesti on nyt tullut elokuvia, jotka tahdon nähdä! World war Z:n ja The lone rangerin lisäksi pitäisi vielä nähdä Suuri puhallus ja Wolverine.


Perjantai: Yli 30 hengen suuresti odottamat bileet peruuntuivat emännän feidauksesta ja moni etsi korvaavaa tekemistä. Suddenly extempore Tampere! Minä en viimoista kesälomaviikonloppua suostuisi nyhjöttämään kotona. Party to the max!

Parit kaverit autoon ja kohti Tamperetta. Toinenkin Helsinkiauto lähti myöhemmin liikenteeseen. Punkattiin erään ihanan hipinrentun luona. Lähdettiin Koskipuistoon syömään ja juomaan ja päivän vaihtuessa kömmittiin baarista toiseen. Vikkulassa baarimikko innostui mansikkadaiquirin tekemisessä ja sainkin yhden lasin sijasta puolitoista. Raideriin mentäessä ensimmäinen kuulemani biisi oli Sentencediä ja myöhemmin seuralaisteni toivomuksesta soi Tallulah, jota he tietenkin syrämensä kyllyydestä lauloivat mukana. Aamun pikkuntunteina vielä jatkoilua, minä tosin simahdin "jo" viideltä, kun taas ammattilaiset jatkoivat aamukahdeksaan.
Lauantai: Päivä venyi pitkälle iltapäivään ennen kuin olin takaisin kotona. Muutaman tunnin huilailun jälkeen kipaisin Otaniemessä bongailemassa mörköjä ja kavereita. Ropeconhan siellä oli käynnissä. Törmäsinkin useampaan tuttuun, vaikkei visiittini kestänytkään pariakymmentä minuuttia kauempaa. Muutoin pidin koti-iltaa, vaikka erään herrasmiehen kanssa tapahtuikin lähikaupassa seuraavanlainen sanavaihto:

"Anteeksi, tiedätkö missä täällä on oluet?"
"Tuolla iiihan toisella puolella."
Mies ottaa muutaman askeleen ja kääntyy:
"Lähtisikö mun kanssa juomaan?"

Sunnuntai: Voin rehellisesti sanoa tuhlanneeni päiväni syömiseen ja töllön edessä istumiseen. Kinkkiä naamaan ja karkkikaupan kautta kotiin katsomaan Hunger gamesia ja X-men Origins: Wolverinea.

Kohta unten maille, tästä nää klo viiden aamut taas lähtevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)