perjantai 16. elokuuta 2013

Forever alone 1/2

SU: Jäätyäni yksin siivosin vimmaisesti! Niin vimmaisesti, että saavuin vasta kahtakymmentä minuuttia ennen juhlien loppua eksäni nykyisen tyttöystävän lapsen 1-vuotissynttäreille. Täälläkään en kauaa takamuksellani ehtinyt istua, kun siirsin pehvani leffateatteriin katsomaan Wolverinea siskoni kanssa. Sellon Biorexin Rex-sali on jo vuosia ollut mun suosikki: pieni 28 paikan sali, jossa tuolit ovat tilavat ja pehmoiset ja niissä saa selkänojan alas ja jalat ylös.MA: Pyörittelin kolme ensimmäistä tuntia töissä peukaloitani töiden puutteen vuoksi. Huonomminkin voisi mennä: tutustuin Weekend festivalin bänditarjontaan, kuuntelin näitä youtubesta, mietin kuumeisesti osallistumistani ko. tapahtumaan ja huusin huuto.netistä itselleni Daruden Before the Stormin. Kotona viihdytin itseäni siivoamalla lisää ja huomaamalla Weekend festivalin perjantain lippujen loppuunvaratun jahkailtuani liian kauan.

TI: Jumankekka! Vapautuneita lippuja! Tiketin lahjakortilla haalin itselleni perjantaille festarilipun sekä lipun marraskuiselle Flogging Molly-keikalle.

Iltapäivästä isukki kurvasi noutamaan minua peräkärryn kanssa (ihan autoon pääsin kuitenkin istumaan) ja kävimme hakemassa puoli-ilmaiseksi kaverilta työpöydän. Edellinen olikin yli 20 vuotta vanha, sen sain ennen 1. luokan alkua. Hiukkasen oli aikansa elänyt.

KE: Edellispäivän uusi kaluste herätti sisustamisvimman. Etsin korkkitaulua, hiirimattoa ja korutelinettä. Ensimmäinen löytyi, toisen pöllin poikaystävältä ja viimosen päätin jättää hankkimatta.

Kävimme Elizan kanssa katsomassa Itse ilkimys kakkosen, alkuperäisenä versiona tietenkin. Se pienin tyttö on niin sulonen! Ja ne kätyrit! Iiih!


Sisustusostoksia rajoittamalla säästetyt rahat katosivat leffan jälkeen käydessämme BodyShopissa. Edellinen White Mysk-parfyymini oli lopussa! Tätä lempparituoksuani olen käyttänyt jo 8-9 vuotta.

Uudeksi pistetty datauspisteeni näyttää nyt tältä, vertailun vuoksi vanhakin alla.


TO: Disney-ilta! Tätä oli fundeerattu toukokuusta asti. Seurakseni sain työ-, blogi- ja irl-kaverini Marian ja Annan. Jälkimmäisen kanssa pidettiin samanmoista teemailtaa silloinkin, kun Eetu edelliskerran lähti vaeltamaan. Leffavalintoina toimi Aladdin (tietysti!) ja Leijonakuningas. Pientä merenneitoa saatiin vartti tuhottua, kunnes neitojen tuli aika lähteä kotiin. Siitä tulee mulle hyvä sunnuntaileffa!

PE: Tänään syöksyn suoraan töistä Kalasatamaan katsomaan ainakin Cheekiä, Redramaa ja Darudea! Onhan tästä vain vaivattomat 2 km festarialueelle. Oon comfort zoneni ulkopuolella ja menen yksin. Olen tosin paria kaveriani jo ahdistellut, että tungen heidän seuraansa. Oma seura ei kiinnosta niin paljoa, että jaksaisin sen 9h siellä yksin hengata.

4 kommenttia:

 1. Ja nythän mulla on soinut koko yön ja aamun päässä "In the jungle the mighty jungle..." :D Mutta Leijonakuningas on IHANA! <3 Ja Aladdin of course.

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi toi uus työpiste on tyylikäs. Nyt vasta tajuaa kunnolla, kun toi vanhempi on vertailtavana vieressä :D Superkiva toi lettikampaus muuten <3 So pretty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senpä takia vertailukuva!

   Lettikuva on vuosipäivänä otettu, mutta meen tänään festareille samassa kampauksessa ja meikeissä. Itse asiassa aattelin _just nyt_ tauollani mennä tuonne vessaan meikkaamaan. :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)