perjantai 23. elokuuta 2013

Forever alone 2/2 - Exercise edition

Toinen vaellusleskeysviikko pyörähti tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen käyntiin. Edellisviikolla oli jokaiseksi päiväksi jotain suunniteltua, jota tämä viikko kompensoi tyhjyydellään. Eli siis päivä kerrallaan ja muita AA-kerhon iskulauseita. Teinkin tästä viikosta urheilupainotteisen ja sillä saralla monipuolisen.

Second week alone while my boyfriend's hiking and visiting relatives. I had no other plans so I made this week sports oriented.

MA: Tapanilan urheiluhallilla oli avoimet ovet, jota olin jo aiemmin siskolleni mainostanut ja olimme päättäneet mennä kokeilemaan jousiammuntaa. Tämän lisäksi olisi voinut kokeilla seinäkiipeilyä, veitsenheittoa, hohtokeilausta, salia, jumppia, nyrkkeilyä ja näiden lisäksi oli myös kaikenlaista muuta oheisohjelmaa ja tekemistä. Me kuitenkin suuntasimme suoraan jousiammuntaan. Jokaisen nuolen sain tauluun! En välttämättä siihen varsinaiseen maalitauluun, vaan taustaan, mutta kuitenkin. Yksikään ei mennyt seinään tai lattialle, wohoo! Olen uuden ajan Robin Hood; en varasta rikkailta, enkä osu hyvin mihinkään. Sen verran oli ruuhkaa, ettei kokeilun jälkeen jääty muita lajeja ihmettelemään. Ihan viihdyttäväähän tuo jousiammunta oli ja voisi mennä joku kerta uudelleenkin kokeilemaan.

Monday: Tapanila's sports hall had open house, I went to try archery with my sister.


TI: Hehkutin Nuuksiota siskolleni käytyäni Haukankierroksella viime kuussa. Siitä lähtien oltiin mietitty, että voisimme yhdessä käydä viemässä Viliä mettään joku kerta. Se kerta oli nyt! Reitiksi valikoitui neljän kilometrin mittainen Klassarinkierros. Tämä reitti lähtee Valklammen pysäköintialueelta, joka on niin lähellä lapsuudenkotia, että soitettiin vanhemmatkin mukaan. Tehnen tästä reissusta erillisenkin postauksen, tuli niin paljon kivoja kuvia!

Tuesday: Next stop; Nuuksio national park. The path me and my sister chose was so close to our childhood home we deciced to ask our parents to join us.


KE: Päivän agendana sulkis. Arvatkaa kenen kanssa. Siskon tietenkin! Se on käynyt muutamia kertoja kavereidensa kanssa pelailemassa Talin tenniskeskuksessa, minulle tämä oli siellä ensimmäinen kerta. Muutoinkin viimosimmasta sulkiskerrasta on jo vuosia, aikoinaan tykättiin käydä Nummelan Liikuntasammon urheiluhallilla huitomassa. Siellä pienenpieninä harrastettiin tennistä, ja kössiäkin tuli kokeiltua.

Wednesday: Badminton with... guess who? With my sister! :P She lives nearby and it isn't hard to get her up and moving.


TO: Kuusi vuotta olen asunut vain reilun kilometrin päässä uimahallista, siellä koskaan käymättä. Sen kerran kun ajattelin sinne mennä, niin se on remontissa! Onneksi tarkastin aukioloaikoja netistä ennen lähtöäni. Ei se mitään, tein vain pienen muutoksen suunnitelmaan ja otin suunnaksi Tapiolan uimahallin.

I can't recall the last time I went to a public swimming pool. I righted that wrong today by going to Tapiola indoor swimming pool. Alone this time, poor me.


PE: Tästä aion tehdä ihan tavallisen salipäivän ilman mitään sen ihmeellisempää. Salilla ehdin muun toiminnan ohessa käymään joka päivä, ma-pe. "Normaaleina" viikkoina käyn usein salilla, harvakseltaan lenkillä ja ehkä seinäkiipeilemässä.

Friday: Just an ordinary gym day. Though I did manage to went there every single day. On a normal week I usually go to the gym 3-4 times, sometimes I go for a walk or wall climbing.

Just trying this English thing for a while since my blogger statistics shows me readers/visitors also for example from Russia, US and all over Europe. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)