torstai 29. elokuuta 2013

Fressi

Viime torstaina eksyin Fressin sivuille. Ilmaisten asioiden ystävänä katse kiinnittyi heti "kokeile kolme päivää veloituksetta"-tarjoukseen. Ahdistelin hetken siskoa asian tiimoilta ja kohta oltiin molemmat pistetty tietomme eteenpäin. Vielä samana päivänä Fressiltä soitettiin ja sovittiin sinne treffit seuraavaksi maanantaiksi.

Maanantaina saavuimme Fressille tarkoituksena vain kokeilla ilmaiseksi kolme päivää ryhmäliikuntatunteja. Little did we know. Ryhmäliikuntatunneilla en ole käynyt sitten kauppis- ja yläasteaikaisten Vihti Gym-tuntien, jotka pidettiin yläasteen liikuntasalissa, enkä myöskään ole koskaan vieraillut tuollaisissa "hienommissa" liikuntakeskuksissa. Täysikäisenä olen käynyt vain kuntosaleilla. Toisin sanoen olin täysin blown away siitä, mitä hienoa siellä oli. Iiiiso kuntosali, ryhmäliikuntasali, spinning-sali, uima-allas, sauna, infrapunasauna. Niillä oli kahden päivän tarjous meneillään, jolloin liittyessä ei tarvinnut maksaa liittymismaksua ja kaupan päälle sai kolme ilmaista trainer-kertaa sekä kehonkoostumusmittauksen. No voi saakelin saakeli...


Seuraavaan päivään asti mietiskelin salinvaihtoa. Fit1:lla on vain se kuntosali ja se maksaa 30e/kk. Fressillä sen sijaan olisi kaikkea, mutta rahanmeno nousisi: 70e/kk. Kun kuitenkin siskokin oli valmis vaihtamaan salilta toiselle, soiteltiin Fressiin ja sovittiin uudet treffit. Vielä samana iltana käytiin tekemässä sopparit ja irtisanomassa edelliset.

Eilen käytiin kokeilemassa bodycombatia ja bodybalancea. Oli ehkä turhan ronski aloitus tuo combat. En oikein pysynyt tahdissa mukana ja nyt sattuu joka puolelle ylävartaloa. Ei se mitään! Koko rahan edestä, joten tänään menen abs-, ryhti- ja kahvakuulatunneille, huomenna spinningiin ja selkä-pehvatunnille ja viikonloppuna pidän taukoa ja itken lihaskipuani, kun en muuhunkaan kykene. Ensi viikolla jatkan apinan raivolla eri liikuntatuntien läpikäymistä ja etsin itselleni ne parhaiten sopivat ja koitan saada aikaiseksi varata aikaa trainerille. Vitsit kun oon innoissani! Ja tuskissani!


Kuvat Fressin sivuilta.

4 kommenttia:

 1. Vau! Tiiän on innostuksen! Uusi sali ja uudet tunnit on ku karkkikaupassa olis ja mitä valkkais !
  Suosittelen kokeileen bodypumppia! Se vie mennessään todennäkösesti :)) Liikunnan iloa syksyysi!
  -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei melkein edes malta lähteä salilta. :) Huomenna kokeilen poltetta ja spinningiä, mut eiköhän tuolta melkolailla kaikki tule kokeiltua läpi.

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)