torstai 1. elokuuta 2013

Läskipäivitys

...joka ei saa kunniaa päästä "Vielä yksi toisto"-entryihini. Syystäkin. Kesä-heinäkuun aikana vietin yli kahdeksan viikkoa lomalla: ensin 1,5 viikkoa saikkua, tähän väliin viikko töissä, kunnes alkoi kuuden viikon kesäloma. Maanantaina olin töissä ja otin loppuviikon palkatonta, koska töistä puuttui eräs perustavanlaatuinen asia; työt.

Ehdin siis vapaalla ollessani syödä paljon! Ainakin oman kesäloman miellekkyyteen vaikuttaa paljon ruoka. Grillailu, makkarat, pihvit, tuorejuustotäytteiset pekoniin käärityt sienet, uudet perunat ja sinappisilli, jätskikioskilta ostetut jäätelöt, vapaus olla laskematta kaloreita kaikesta suuhun tungetusta pöperöstä. Mitä olisi Pariisinkaan reissu ollut ilman croisantteja ja muita leivoksia.

Koitin silti pitää kiinni neljästä urheilukerrasta/vko, mutta nättien säiden takia usea salikerta vaihtui ei-niin-tehokkaaseen lenkkeilyyn. Pariisin jälkeen skarppasin ja nyt olen taas huhkinut säännöllisesti salilla sekä käynyt pari kertaa seinäkiipeilemässä.

Tutisevin puntein otin tänään ajankohtaiset mitat ja vaa'an lukeman. Tilanne ei ollut niin paha kuin kuvittelin. 11.5. painoin 64,5 kg ja tästä todennäköisesti oli lähtenyt vielä vähän 7.6. mennessä, jolloin mittailin itseäni viimeisen kerran. Tuolloin vyötärönympärykseni oli 67 cm ja takamuksella ympärysmittaa oli 97 cm. Tänään tilanne on +2,2 kg toukokuuhun verrattuna ja kesäkuun mittoihin +3 ja +2 cm. Eli tavoitepainoni, 65 kg, on 1,7 kilon päässä.

Tiedän tämän viikonlopun menevän läskiksi irkkimiitin ja alkoholin kanssa sekä ensi tiistain tärkeän päivän ja ulkona syömisen suhteen, mutta sitten on taas paluu alkoholittomaan liikuntaa, liikuntaa, liikuntaa-tyyppiseen arkeen ja kalorien laskemiseen, kunnes tuo tavoitepaino on jälleen saavutettu.

Tilanne nyt elokuussa:

Tilanne parhaimmillaan kesäkuussa:

Tilanne vuosi sitten elokuussa:

Nyt loppui mussutus ja lähden salille! :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hyvin lihottu! \o/ Eiku, eiku... Ihan ok vuoden muutos, yes. :)

   Poista
 2. Elä pupunen stressaa. Melkeinpä kaikki siitä "kesäläskistä" on vaan nesteitä, jotka on jääneet kroppaan koska suolaista ruokaa ja huonoja rasvoja jota kyllä vielä noi helteetkin ihan tosi lisää.. Ne liikahtaa veks nopsasti kun palaat säännöllisiin rutiineihin ja terveellisempään ruokaan. Ei tommosessa ajassa kerkiä vielä paino siitä ihrasta kehittymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, alan stressaamaan vasta myöhemmin. Nyt olen vielä ruoan lumoissa. ^^

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)