lauantai 14. syyskuuta 2013

Enthring @ Nosturi

Sain viimein käytyä katsomassa Enthringiä. Aina on tullut jotain tielle; muuta menoa tai ei ole vain jaksanut liikkua kotoa mihinkään. Voitin itselleni + avecille sisäänpääsyn Nosturin Alakertaan Friday the 13th metal massacre-tapahtumaan, joten sinne meni viimeisetkin tekosyyt olla osallistumatta. Bändissä soittaa pari tuttua poikaa, kuten työkaveri-Marian aviomies. Otin avokin aveciksi ja illalla suunnattiin Nosturiin. Parit tutut bongattiin ja Maria tietenkin oli myös paikalla.

mekko: Lip Service
bolero: Seppälä
kengät: DinskoEnsimmäistä bändiä näin puolet, Enthringin tietysti kokonaan ja kolmatta en jäänyt katsomaan. Perjantai on vanhalle ihmiselle huono päivä juhlia, kun arjen aikaiset aamut vielä väsyttävät. Lauantai sen sijaan...


On Friday the 13th I went to see Enthring to Nosturi. Didn't hurt that I had won tickets to the gig to me + avec. I wore Lip Service's dress, saw a couple of friends, was so so tired and went early to home. I'm such a party animal... But today! Without weekday's early mornings I should be able to run from event to event! Exercise, eat out, see friends and so on. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)