tiistai 24. syyskuuta 2013

Ikääntymistä part 2/2 - Kavereiden kesken

Läksin perjantaina töistä jo klo 12 ja ryntäsin kotiin syömään, pakkailemaan, suihkuun ja neiteilemään.  Eetulla oli miljoonia yllätyksiä mulle! Se oli pukenut päälleen mun suosikkihousut (siis housut, joissa mun mielestä Eetu näyttää jee kivalta), ostanut suklaata ja polttanut matkalle ysärilevyn. ^^ Klo 14 noukittiin kyytiläiset Leppävaarasta ja lähdettiin kohti Someroa. Autossa kuunneltiin sitä ysäriä ja perille päästyämme heitettiin kamat sisälle ja minä aloin pistämään kaikkea valmiiksi iltaa varten muiden lähtiessä kauppaan. Möksää kuntoon ja tarjottavaa esille.Meidän 14 hengen porukka valui vähitellen paikalle. Vain yksi oli ensikertalainen, muiden kanssa oltiin ehditty jo useasti möksäbaardailla. Nämähän eivät olleet pelkästään minun synttärijuhlani, vaan myös Muumin, jonka kanssa parannettiin maailmaa syntymällä 19.9.1986.

Synttärisankarikaverikuva! <3 Aikuisten juhlat etc.

Paras. Synttärikortti. Ikinä.


Booliahan oli vaatimattomat kolme satsia. Maanantaina neljä vieraistani olivat lahjoittamillani Eckerö linen vapaalippusilla käyneet rapakon takana hakemassa nestemäisiä eväitä, kun taas Maijalle oli langennut virallinen boolivastaavan osa ja hän vastasi juoman kehittelystä ja toteuttamisesta. Sisko oli tehnyt meille sieni-pekonipiirakkaa, plus tietenkin oli ihan perushommia eli sipsua, dipsua ja mässyä.
En ole todennäköisesti sitten teinivuosien saanut näin paljoa synttärilahjoja! Hanna ja Maarit toivat tequilaa, Maija oli tehnyt itse mulle vinyylikulhot (Kirka ja Popeda!) sekä toivomani unensieppaajan, Muumi oli käyttänyt sata tuntia paintissa ja tehnyt ihanan Robin-kortin ja sen kaverina oli prinsessasetti ja skumppaa, Halonen toi ruusun, mut kaikista yllättynein olin kun Jaana ja Turo lykkäsivät käteen viiden kirjan boksin A song of ice and fireä.Ilta sisälsi muun muassa juomapelejä, saunomista, uimista, tequilan ja boolin tuhoamista, maailman parannusta ja lopulta olin "tanssin vain kerran vuodessa kun olen niin humalassa" -kunnossa.


Jahas, vai sellainen olo lauantaiaamuna. Sain kyllä aamupalaavetäistyä , mutta sitten palasinkin vuoteeseen useaksi tunniksi vain makoilemaan. Edes unta en enää saanut. Kolmelta skarppasin ja lähdettiin käymään kaupassa. Palattuamme mökille ja saatuani ruokaa naamaan, olikin jo paljon parempi olla.

Iltapäivästä leikittiin jotain kaljamölkyn yksinkertaisempaa versiota. Koko peli oli yksi fiasko, tosin hyvin viihdyttävä sellainen. Pallo osui koko ajan muiden juomiin niitä kaataen, harvoin osuttiin yhtään mihinkään oleelliseen, yksi herrasmies otti pari askelta taaksepäin kesken pelin, laattasi ja palasi takaisin, poikien joukkue heitteli vaatteitaan pitkin pihaa (myös pihakoivuun) ja pelasi lopulta boksereissaan.
Seuraavaksi olikin vuorossa sauna, jonka jälkeen pelattiin lappupeliä (jokainen keksii tehtäviä ja totuuksia kymmenille pikkulapuille, joita sitten vuorollaan vedetään korista). Tehtävinä muun muassa seuraavia: ota kaikilta huikka, ota napashotti, pue lisää päälle, hyppää järveen... Kohokohta oli kuitenkin pojan X sylitanssi pojalle Y tytön Z pikkareissa. "No touching!"


Olin täysin silmät killissä jo kymmeneltä. En ollut juonut kuin muutaman siiderin, koska edellisilta painoi voimakkaasti vanhoja luitani ja luovutinkin jo kymmeneltä.

Illan aikaisen loppumisen johdosta oltiin Eetun kanssa aikaisin ylhäällä. Tuo nousi jo ennen seiskaa siivoilemaan, minä seurasin perässä puoli kahdeksalta. Saatiin melko paljon aikaiseksi, siivottiin ja poltettiin roskia, aamupalakin mulle tehtiin nassun eteen.


Muutkin alkoivat yllättävän aikaisin heräillä, kasin ja kympin väliin. Oli jonkinnäköinen ennätys, kun kaikki muut paitsi meidän autollinen olivat klo 12 mennessä lähteneet kotimatkalle. Me hoidettiin vielä loppusilaukset, käytiin palauttamassa pullot ja lähdettiin kotia kohti. Yleensä täältä ei päästä matkaan kuin vasta iltapäivällä.

Seuralaisilleni: hyvin lahjottu, hyvin juhlittu. Kiitos lahjoista, kiitos seurasta. Vuoden päästä uudestaan!


We went to my parents summer cabin with my friends to celebrate my birthday. I think the pictures tell it all. It was all good; the company, the presents and the weather. Yay! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)