sunnuntai 8. syyskuuta 2013

On the rocks

Kolmeen viikkoon en ollut kavereitani nähnyt ja lauantaikin näytti heikolta. Olin jo luovuttanut sosiaalisen elämäni suhteen ja toivottanut tervetulleeksi iltaani suklaahippukeksit ja Turtles-elokuvan, kun Anni kyseli illan keikasta ja sai mut ryhdistäytymään.

Iltapäiväni olin käyttänyt taistelemalla lähes kolmen kuukauden ikäistä juurikasvuani vastaan ja pistämällä uutta väriä päähän. Oli mukavaa pitkästä aikaa laittautua, hyvä että edes muistin enää kuinka meikata!Otin Annin tuosta matkan varrelta mukaan (meillä ei näköjään olekaan välimatkaa kuin reilu kilometri) ja suunnattiin On the Rocksiin, jossa illan line up oli seuraavanlainen: My Reflection, Fear of Domination ja XE-NONE. Baarissa treffasin useita tuttuja, kuten Marian puolisoineen, Brymirin Jarkon ja useita muita kavereita ja odottamattomia, mutta tervetulleita naamoja. Katseltiin kaksi ensin mainittua bändiä, mutta viimeistä ei jääty seuraamaan. Silmäluomet lupsahteli puolitankoon jo puoliltaöin.


Muita viikonloppujuttuja: aamusella innostusin leipomaan pitkästä aikaa! Sain aikaiseksi suklaaneliöitä ja porkkanasämpylöitä. Viikot vahdin linjojani ja sunnuntaina pidän karkkipäivää. Mun on pakko saada pitää yksi tietty läskipäivä, etten ratkea vähän väliä muuten. Se riittää. Hyvin on toiminut tähänkin asti. Kesän jälkeen on lähtenyt lomapöhötys ja kahden viime viikon liikuntaintoilun lisäksi vähän ylimääräistäkin. Lauantaiaamunakin heräsin ihan älyttömiin aikoihin ja ensitöikseni lähdin salille ja vesijumppaan. Keski-ikä tuolla oli... noh, keski-ikäistä. Kaikki muut mammat olivat vähintään puolet mua vanhempia ja vesijumppa taidetaankin mieltää mummojumpaksi, mutta minä ainakin viihdyin ja puhisin onnessani altaassa uimalakki päässäni.

Kohti seuraavaa viikkoa, toivotan kaikille supervoimia maanantaille ja ensi perjantaille vinkki: Friday The 13th Metal Massacre III !

I went to see some gigs on Saturday to On the rocks. There we're playing My reflection, Fear of Domination and XE-NONE. It was nice to dress up, go out and see friends since I've spent the last couple of weekends at home. More of this, please!

3 kommenttia:

 1. Hitsi! Itellä alko kans kuukausi sitten oma treenivillitys ja jatkuu edelleen. :) Itellä on läskipäiviä 1 tai 2 viikossa mutta varmasti kun nää syksyn ja kesän riennot saadaan loppuun niin pärjäillään yhdelläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein paha makeanhimo iskee viikolla, niin sen joudun hoitamaan Läkerol-askilla. :P Muuten pyrin pysyttelemään sunnuntaimässyissä.

   Poista
  2. Mä turvaudun arkisin Cokis Zeroon se on ainakin mulla toiminu järjettömän hyvin! :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)