maanantai 30. syyskuuta 2013

Syksyistä + ostoksia

Oon uudistanut kuukauden sisään hirmuisesti vaatekaappiani kahdesta syystä: 1) suurin osa vanhoista vaatteista alkaa olla isoja ja 2) mulla on tasan kaksi talvipakkasille sopivaa paitaa. Mulla oli siis enää yhdet sopivat farkut. Ja paidoista sen verran, että käytin koko viime talven joko hupparia tai sitä ainoaa neulepaitaani. Surullista.


Oon haalinut materiaa vaatekaupasta, kirppikseltä ja nettikaupoista. Goottikirppikselta ostin liivin, Lipparin pvc-topin ja kaksi Trippin minaria. Nelly.comista tuli kaksi neuletta. Hooämmästä hommasin mustat housut ja vihreän pitkähihaisen. EMP:n pakettia vielä odotan, sieltäkin tulee kahdet housut: mustat sekä maastokuvioiset.


Listalla olisi vielä Varustelekalta housut sekä Burleskalta liituraitakorsetti ja pvc-hame, mutta ehkä nämä nyt hetkeksi riittävät. Ainakin seuraavaan palkkaan. Näistäkin kiitos kuuluu pitkälti vanhemmilleni ja kummitädille, joiden synttärilahjarahoja pistin lahjakkaasti sileiksi. ^^


I've bought tons of new clothes, including the ones on these pictures. The old ones are getting too big and also I don't have almost any proper shirts for winter. So my wardrobe has now (some of these are still on their way) three new trousers, two skirts, three shirts, a vest and a pvc-top. There's still a few things I need/want but maybe I'll contain myself for a while.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)