perjantai 27. syyskuuta 2013

Tuskaa ja sisustusta

Käytiin viikolla Eetun äidin luona Sipoossa ja tuo otti mukaansa entisestä huoneestaan vanhat julisteensa. Pelkäsin, että se laittaisi ne kotona seinille. Yhtäkään Kummeli-naamaa ei muuten tänne tule. Mut hei, kyllä me vähän innostuttiin niistä, oli siellä ihan potentiaalistakin kamaa! Päädyttiin uudistamaan kodin ilmetta, otettiin makkarista ja olkkarista taulut alas ja pistettiin uutta tilalle. Näin kävi:

Olkkari ennen ja jälkeen. Victoria Francesista Tuskan 2005 ja 2006 julisteisiin sekä Rotten soundiin. Pöytä on tätä ennen aina ollut kakeja lukuun ottamatta paljaana, nyt kävin hakemassa siihen Anttilasta kaitaliinan. Kukan sain Eetulta pari viikkoa sitten ja vinyylikulhon Maija teki minulle omin pikku kätösin synttärilahjaksi.


Makkari ennen ja jälkeen. Victoria Francesista unensieppaajaan, joka sekin on Maijan käsialaa.


Redecorating with boyfriend's old posters (Tuska festival & Rotten sound). The dreamcatcher and the vinyl bowl are also new, a friend made them to me as a birthday present.

2 kommenttia:

  1. Tuskajulisteista olen kade!:) Terveisin Tuskassa viimeiset 10 käynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käynyt kahden eri vuoden sunnuntaina, silloin kun se vielä oli Kaisiksessa, yhteenlaskettu festarointiaika 2h. :D Toisella kerralla sain lipun ilmaiseksi, toisella kerralla kävin katsomassa Eluveitien. En oikein ikinä löydä sieltä paria enempää kiinnostavaa bändiä. :S

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)