torstai 24. lokakuuta 2013

Alpha geek

Päädyin viime viikolla alphageek.fi-sivustolle. Hetken kuluttua ostoskori näytti lähemmäs kolmeasataa euroa, kun olin sinne lappanut kaiken himoitsemani roinan. Sanomattakin on selvää, että jouduin hitusen karsimaan ostoksiani ja tilasin vain kaksi supersiistiä juttua.Jos tämä ihanan aggressiivinen tyyny ei sinulle avaudu, annan avainsanan: Mario. Tommosta yrmyä Thwompia harkitsin jossain vaiheessa tatuoinniksi asti. Niin pehmoinen ja söppänä. ;___;


Tilaus oli kolmessa arkipäivässä perillä, mutta petyin hippusen, kun naisten M-koon teeppari olikin nääääin iso. Olin siinä luulossa, että tämä olisi ollut hivenen tyköistuvampaa mallia. Mut onhan tää ny hieno!


Hnngggh! Tein mä mitä tahansa, niin picasa muuttaa joka kerta tän kuvan haaleeksi. Olkoot, luovutan. Ilme liittyy.Some serious online shopping, ugh! After hoarding stuff worth a little less than 300e into the shopping cart, I needed to remove just a few items... This is what I ended up with: world's cutest Thwomp pillow and a Star Wars T-shirt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)