keskiviikko 30. lokakuuta 2013

тематическая вечеринка

Lauantaina oli ohjelmassa kauan odotetut Honkaluotobileet, teemana Neuvostoliitto/Venäjä/kommunismi. Katsahdus edellisvuoden piraattiteemaisiin bileisiin TÄSTÄ.

Toveri Maija sekä rivimies Eetu. Ja ennen kuin tulee sanomista;
tiedän, että käsi on väärä eikä edes suorassa. ;)

Asuvalinnassani olin päätynyt yksinkertaisesti mustaan kauluspaitaan ja maastohousuihin, joiden seuraksi olin tätä tilaisuutta varten kuitenkin ostanut Varustelekasta koppalakin ja huuto.netistä rintaan parit natsat.


Ennen lähtöä otettiin kotipihan karuissa oloissa kuvia asuistamme. Naapuri sattui paikalle samaan aikaan: "Mitäs täällä on meneillään?" "Ollaan menossa Neuvostoliittobileisiin." "Siltä näyttääkin". Olin niin ylpeä Eetun asusta! Täydellinen päästä varpaisiin. Se oli hakenut äitinsä miesystävän kokoelmasta kaiken maailman vaatekappaleita saappaista päähineisiin ja laukuista pukuihin.


Lahjan hommasin hieman viime tinkaan, mutta hyvä siitä tuli! Nämä siis olivat kahden isäntämme syntymäpäivät, mutta epäreilusti ostin lahja vain toiselle. ;___; Nuuskamuikkuskortti ja Muumi-peltipurkkiin (saakelin kallis) sikari, parit lakupiiput sekä pikkupullot alkoholia.


Honkaluodossa oltiin kuuden jälkeen. Siellä oli taas kaikki niin vimpan päälle teemaa ajatellen. Viiteen Neuvostoliitossa vietettyyn tuntiin mahtui vanhoja ja uusia tuttuja, ilmaisen viinan Tshernopub-tiski, venäjänkielistä musiikkia, punalipun nostoa salkoon, puheita, musiikkiesityksiä (haitari included), tulen puhaltelua...


Minä olin joka tapauksessa lähdössä yöksi kotiin, mutta lopulta mulla oli kaksi päihtynyttä miestä autossani. Toisen vein tyttöystävälleen ja toisen otin mukaan kotiin.
Two of my friends celebrated their birthday, the theme was Russia/Soviet Union/communism. The night contained old friends, new friends, Tsherno pub-counter and free vodka, speeches, music perfomances (with and without accordion), Russian music, raising the red flag to the flagpole, blowing fire... Eeeexcellent night. And for sure unlike any other.

2 kommenttia:

  1. Ei hitto miten kivannäköiset bileet, ja HUIPPU TEEMA :) Näin itä-rajan kupeessa 20 vuotta asuneen mielestä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tämmöstä teemaa ei ole ennen tullut eteen. :P

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)