keskiviikko 2. lokakuuta 2013

BOOM KAH

Multa kysyttiin viime vuonna mennessäni katsomaan viimeistä Twilightiä teatteriin ja pitäessäni aiheesta leffamaratonia, että tykkäänkö mä siitä oikeasti vai onko tämä joku pitkälle mennyt läppä. Seuraava aihe tippuu samaan kategoriaan.

Kuukausi takaperin kaveri infosi mua, että kuun lopussa Robin olisi vieraana Kortesmäen keskusteluohjelmassa. Ilmoitin itseni sekä avecin yleisöksi kyseiseen tapahtumaan. Aiemmin olin ihmetellyt tätä pikkupoikaa Sellon nimmarikeikalla ja Tuskasunnuntaina katseltiin Robin-leffa kavereiden kanssa.


Maanantaina koitti the day. Sopivasti sairastuin sikseen, saakeli. Koko yön olin kurkkukipuinen, töihin mennessä alkoi nenu vuotamaan ja vähän väliin oli liian kylmä tai kuuma. Kävin töistä päästyäni hakemassa parille seuraavalle päivälle saikkua.

Mutta ei voi mitään! Parin tunnin päikkärit, vitamiineja, Finrexiniä ja Nasolinia alle ja pienessä lämmössä hakemaan seuralaistani Annia. Navigaattorin, kirjallisten ohjeiden ja henkilökunnan avustamana pienen iltalenkin jälkeen löysimme Yleisradion Studiotalolle.


Yleisön keski-ikä oli 13-15 vuotta. Muutamalla todella pienellä tytöllä oli äidit mukanaan. Paikalla oli tasan yksi poika. Oltiin ainoat parikymppiset paikalla. Ihan siis mitä odotinkin. Olin aiemmin kotona tehnyt taustatutkimusta ja katsellut edellisviikon Isac Elliotin vierailua samaisessa ohjelmassa. Koko yleisö täynnä pieniä kiljuvia tyttöjä (kävi ilmi, että puolet niistä oli tullut nytkin paikalle) täyttämässä älypuhelimiaan kuvilla. Tiesin siis, kuinka käyttäytyä.


Paikalla piti olla klo 20.00. Siinä toinen ohjelman vakionaamoista, Ulla,  kävi läpi sääntöjä ja varttia yli päästiin studioon. Nauratti kun joku joutui eroon kaveristaan ja tää kaveri pääsi eturiviin toisen jäädessä melko taakse: "Mä muistan tän!!!" 20.30 alkoi puolen tunnin suora lähetys. Ensimmäisenä vieraana oli joku kössin pelaaja ja sitten vuorossa kiljahdusten ja rakkauden tunnustusten saattelema Robin. Siinä sitä aluksi haastateltiin ja loppuun se veti akustisena Boom kahin. Arvostin ihan täysillä Melodicaa! \o/ Suorana: Kortesmäen Robin-jakso löytyy YleAreenasta.

Lähetyksen jälkeen Robin oli vielä järkätty aiheuttamaan hysteriaa rakennuksen alakertaan. Tottakai mekin jäätiin jonottamaan! Vähän pelotti mitä se pieni poika niille tytöille tekee, kun jonosta poistui itkeviä tyttöjä maskarat poskilla. Saatiin ennakkoon nimmaroidut kortit ja yhteiskuvat. Olisin toivonut Robinin pysyneen semmosena herttasena 13-vuotiaana pätkänä, mutta puberteetti oli voittanut tän erän. Miten se nyt  noin venähtänyt olikin!


Kyllä kelpas heti kotona mennä lisäämään yhteiskuvaa facebookiin!
"Mä silmiäni usko en..."
"Nyt Marjut oikeesti..."
"Ton pojan silmät suorastaan huutaa "WTF?!" tossa kuvassa"
"Robinin hymy vaikuttaa kyl jotenkin väkinäiseltä. Pelottikohan sitä?"  
"Seuraava sinkkulohkaisu kantaa nimeä "punapäinen puuma"."
"Vuosien päästä saadaan lukee seiskasta "Ex-lapsitähden tilitys: 'Tämä aloitti syöksykierteeni!'"

4 kommenttia:

 1. <3 oih! Kai se nimmarikortti pääs sinne tuskajulisteiden väliin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on datauspisteeni yllä olevassa korkkitaulussa. ^^

   Poista
 2. Toivottavasti et tartuttanut köhää Robiniin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme yhtä vain ohikiitävän hetken! Eli tuskin. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)