maanantai 21. lokakuuta 2013

Helsinki-Mikkeli-Helsinki

Olipa rentouttava viikonloppu, ehti levätä ja ottaa omaa aikaa. Ei hetkinen, ei ollutkaan, ei ehtinytkään. Oli menoa suuntaan jos toiseen, mutta kaikki kuitenkin mielekästä, muutoin olisin jäänyt suosiolla kotiin peiton alle villasukat jalassa ja Kingin kirja sylissä.

Perjantaina kipaisin istumassa kaverin tupareilla Kalliossa, mutten huomannut ottaa kuvan kuvaa.

Sain muutaman päivän varoitusajalla kutsun Mikkeliin kaverin yllätyssynttäreille. Lähdettiin Eetun kanssa ajamaan sinne iltapäivästä, heti sen jälkeen kun oltiin käyty Kannelmäen vasta avatussa kauppakeskus Kaaressa croissantilla ja kahvilla/mehulla. Osuttiin sopivasti näkemään Kengurumeiningin keikan alku! Petyin syvästi, en nähnyt yhtäkään kenguruasuista miestä lavalla.

Päästiin alkuillasta Mikkeliin ja istuttiin hetki kutsun lähettäneen kaverin luona, kunnes siirryttiin Parnell'siin, jossa oli kolme pöytää varattuina ja yksi vieras siellä olikin jo paikan koristellut. Siellä sitten päivystettiin akkunoissa jännittyneinä ja odoteltiin sankaria, jonka saapuessa paikalle puhjettiin tietenkin lauluun. Ullaatuuuus!

Ei sitä kauhean monen ihmisen vuoksi jaksa lähteä parin tunnin tähden Mikkeliin, but here's Ulpu!Pyrähdys Mikkelissa oli pikainen viisituntinen, koska kummallakin meistä oli sunnuntaiksi jo sovittua menoa. Kahdelta olin takaisin kotona. Viimeinen tunti oli melko kauhea, kun yritti pysyä skarppina ja pitää ajamisen vakaana. Zzz...

Sunnuntaina sisko tuli hakemaan mua yhden aikaan ja lähdettiin ratsaamaan kauppakeskus Kaaren avajaistarjouksia. Olihan siellä myös Robin jakamassa nimikirjoituksia tunnin ajan, mutten jaksanut tällä kertaa muuta kuin napata pari kuvaa ja poistua itkevien tyttö- ja poikalapsien seasta. Nopeasti.Kaupoilta en löytänyt muuta kuin Sokkarista We care iconin kynsilakan ja nestemäisen kajalin -20 %. Käytiin Spaghetteriassa syömässä vuohenjuustosalaatit, jotka olivat täysin mauttomat. Meh. Sen lisäksi pöydät olivat siivottomat ja kysyttäessä siskolle ei ollut tarjota leiväksi gluteenitonta vaihtoehtoa. Tough audience.


On Friday I went to a friend's house warming party. On Saturday it was time for a quick visit to Mikkeli for a surprise birthday party. It's a little less than 2,5 hours drive there and I only stayed for five hours. There's not many people I would bother to do that trip for, but for this birthday girl in question, of course! And then to Sunday... A new shopping centre was opened nearby so we went with my sister to check out what they had to offer. I found a liquid eyeliner and a nail polish from We care icon and that's all. But free cake, bumping into a friend, Robin signing autographs and crappy goat cheese salad, wohoo! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)