tiistai 15. lokakuuta 2013

Huhmari hoods

Koska perjantai oli ollut täynnä menoa ja jännitysmomentteja, ei lauantaina uskaltanut leikkiä kuin kotia. Omaa kotia ja lapsuudenkotia. Läksin iltapäivästä porukoille, jonne jo siskokin karvakasansa kanssa oli ilmoitellut menevänsä. Möngerrettiin Huhmarin metsissä ja annettiin Vilin sählätä ja photobombailla sydämensä kyllyydestä. Parhaamme mukaan koitettiin huijata sitä herkuilla vähän kauemmaksi kameran tieltä, heikoin tuloksin. Alla kuvasatoa.Tuota vikaa kuvaa pystyn katselemaan sillä silmällä, että joo'o, hyvältä näyttää kun viime vuoteen vertaa. Olen tällä hetkellä tyytyväinen päärynäinen. Alla vielä kaikenlaista muuta räpellystä siskon kännykameralla otettuna.

On se helppoa, kun mies hoitaa klapityöt ja renkaiden vaihdon. Ei vaan, laiskimus vaan ihmetteli vieressä kun muut sääti renkaiden kanssa.


Friday was so exciting that I only wanted to play house the next day. Childhood home, to be exact. Sister and his dog were there too and we went to a walk into the forest and took some pictures. Vili's photobomb skills... Level: expert.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)