keskiviikko 16. lokakuuta 2013

I love me-messut

Sain noin 12 tunnin varoitusajalla kutsun I love me-messuille. Kummitäti ilmoitteli saavansa kaksi vaparia ja kyseli mua ja/tai siskoa niitä käyttämään. Lopulta oltiin kymmenen jälkeen aamulla ajelemassa Messukeskukselle tädin kanssa. Hetki jouduttiin odottelemaan tädin kaveria Myllyn parhaalta, joka toi meille vaparit.


Ensisijaisesti kävin ihmettelemässä Mari-liisiä, joka osallistui sirkusteemaisiin maskeerauksen SM-kisoihin. Siellä se meikkaili Anua, joka oli kuokkinut perjantaina bileisiini. Ei haitannut, olin iloisesti yllättynyt! Hän kun on tamperelainen, niin harvemmin tulee nähtyä.


Kierreltiin messukeskusta, syötiin ilmaisia mössöjä ja osallistuttiin kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin. Törmäsin myös arkkiviholliseeni Niinaan, joka tuppaa viemään kaikki isot palkinnot nenäni edestä.

Palasimme takaisin maskeerausta kyttäämään sen loppuvaiheilla ja arvioinnin alkaessa. Kyllä se Mari-liisin tekele oli mun suosikki, vaikkei voittanutkaan! Toki saatan olla hivenen puolueellinen...Yhden jälkeen olinkin jo kotona ja seuraavaksi suuntasin keskustaan hyödyntämään Syö!-viikkojen tarjouksia. Kipastiin Maaritin kanssa Morrison'silla burgereilla. Sisko hoiti jälkiruokapuolen, kun tästä jatkoin hänen luokseen kopsaamaan lauantaisia kuvia suu täynnä porkkanakaakkua.


My aunt got free tickets to the I love me-fair where we went on Sunday. Primarily I went to see a friend who took part to the Finnish makeup championships. Secondly I stuffed free food to my face and participated in all the interesting competitions I could find.

2 kommenttia:

  1. Ei ole ainakaan vielä voittoilmoituksia sadellut, Habitaresta tuli sentään kaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kun niitä alkaa tulemaan, niin jätä jämät! Ees joku pieni voitto! ;___;

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)