sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Läksiäiset

Kaverin piti muuttaa Tampereelle, mutta se meni ja saikin töitä Thaimaasta. Vuodeksi. Kuukauden varoitusajalla. Ei siinä, sitten vain läksiäisten viettoon Merihaan Sir Oliveriin. Maija oli jälleen tullut kuluttamaan sohvaani yhden yön verran, joten hän lähti avecinani mukaan. Alkuilta oltiin odoteltu remonttihommissa olevaa Eetua ja katsottu Yle Teemalta upeita dokkareita Spaissareista ja XL5:sta. Ihanaa ysärityyliä. Paluu lapsuuteen. Muutenkin oli pienoista taantumista havaittavissa kun viikon parhaat hankinnat olivat Thwomp-tyyny ja Disneyn prinsessat-värityskirja.Eeeenivei. Sir Oliver. En jaksanut kolmea tuntia enempää harrastaa baarielämää, koska olin edellisaamuna herännyt jo neljän aikaan. Hyvin siinä kuitenkin ehti nähdä todennäköisesti lähemmäs neljääkymmentä kaveria ja vähän vaihtaa kuulumisia.Tungen tähän postaukseen vielä osan lauantaista. Pidettiin tyttöjen ilta(päivä) Maijan ja Muumin kanssa! Oltiin Maijan kanssa jo aikaa sitten sovittu tunkevamme tälle viikonlopulle uusi Bieber-dokkari ja Muumi oli meidän kunniavieras. Oli muuten ihan jumalattoman kämänen dokumentti. Niin huono, niiiiiiiin huono. Hirvittävien skarppausten saattelemana saatiin se katsottua loppuun. Siinä tunti, jota en saa ikinä takaisin. Tyttöjen ilta ei ole kuitenkaan mitään ilman kasvonaamioita, joten sellaiset vielä läntättiin kaunistamaan kasvojamme. Tykkäsin ihan kauheesti, kun Muumin huumorintaju ja viitseliäisyys riitti loppuun saakka! ^^


A friend thought about moving to Tampere and was searching for work there. A month ago he suddenly informed that he got a job from Thailand and is moving there in a couple of weeks. We wen't to his farewell party to Merihaka, Helsinki.

Next day we had girls night (well actually afternoon) with Maija and Muumi. We watch a crappy Bieber document and put on incredibly good looking face packs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)