perjantai 22. marraskuuta 2013

Flogging Molly @ The Circus

Jo 4 kk sitten ostin lipun Flogging Mollyn keikalle. Keikka oli arkena, eilen, joten tän takia olin ottanut perjantain vapaaksi. Flogging Mollyn oon aiemmin kerran nähnyt Jurassic rockissa 2011. En ole mitenkään kovasti bändiin perehtynyt, mutta tykkään silti kuunnella.

Eli siis, torstai-iltaan. Kovasti oli flunssa koittanut vesittää suunnitelmiani, mutta lähdin silti pimeään ja märkään syysiltaan seikkailemaan. Oon maanantaista asti ollut kipeänä ja ke-to saikulla. Auto siis mahdollisimman lähelle Circusta ja nopea kipitys mestoille. Ainoa aiempi kokemus Circuksesta on viime kesän Tuskan jatkoklubilta, en tykännyt.


Lämppärinä oli kovin mitäänsanomaton ja keskiverto Damn seagulls. Muutamat kaverit bongasin ja niiden kanssa vietin aikaani. Muutaman kanssa, tai oikeastaan heidän vanavedessään, luovittiin lähemmäs lavaa. Aikataulu oli puolisen tuntia myöhässä, mutta kyllä se sieltä viimein alkoi.

Ensimmäisen vartin jälkeen piti erinäisistä syistä luovuttaa ja lähteä taaemmas; tönivät ihmiset, selkäkipu, huono olo, väsymys. Ja oikeastaan ensimmäisen vartin jälkeen kyllästyinkin. Reilu 1,5 tunnin keikka, mutta puoli tuntiakin olisi riittänyt. Lopulta tuntui vain kuin olisivat samaa biisiä soittanut koko ajan.


Eli yli tunnin haahuilin Circuksen tiloja päämäärättömästi. Törmäsin kavereihin, katsoin keikkaa, istuskelin siellä täällä... Jo puolta tuntia ennen keikan päättymistä hain takitkin narikasta ja oottelin Eetua, että pääsisi kotiin nukkumaan. Jossain vaiheessa, johtuen sairastelusta ja huonosta ilmasta, silmissä alkoi sumenemaan ja oli pakko käydä narikan puolella istumassa ja hengittelemässä.

Kyllä mä hei oikeesti tästä bändistä pidän, vaikka nyt tulikin näin kyyninen ja huonofiiliksinen teksti! :D Tätä nyt vissiin verotti kuitenkin kaiken maailman terveydelliset vaivat, väsymys ja ihan vaan se fakta, että en jaksa oikein jaksa enää keikoilla käydä samalla intohimolla kuin nuorempana.Flogging Molly was on a mini tour in Finland (Tampere, Oulu, Helsinki). I went to see them in Helsinki. I had a flu, I was sooo tired and my back ached so I didn't get to enjoy the gig as much as I wanted to. And honestly I just don't get so much out of music gigs like I did when I was younger. Anyways, good music and the crowd was super excited, but I still felt at the end of it that 1,5 hours was way too long and it seemed like a one long song altogether. In spite of this cynical text I do like the band, I had bought the ticket four months ago and had took the day after off at work for this.

4 kommenttia:

 1. Voi harmi että olit niin kipeä vielä siellä :( varmasti tosiaan vaikutti keikkafiilikseen kun juuri paranemassa. Toivottavasti olet kohta ihan kunnossa!
  Ja ai vitsi kun olen kade ^^ olisi ollut ihana päästä tuonna keikalle, vaikka se olisikin ollut omastakin mielestä tylsä - koska Flogging Molly on vain niin hyvä, ettei sillä ole väliä.

  PS. Aivan ihana hymy tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko tehokkaastihan noi Suomessa vierailevat, että kyllä sinäkin vielä ehdit useasti ne näkemään! :)

   Poista
 2. äh mua ärsyttää etten päässy tonne! :D Bändi kuuluu yksiin lemppareista nimittäin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...alkaapa olemaan kiittämätön olo, kun muita harmittaa, etteivät päässeet keikalle ja minä vaan valitan. :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)