lauantai 30. marraskuuta 2013

Fressin pikkujoulut ja yleisiä kuulumisia

Oon ollut uskomattoman aikaansaamaton ja väsynyt koko viikon. Keskimääräinen nukkumaanmenoaikani on ollut klo 17-18. Ihan helposti saan nukuttua kellon ympäri. Selkäkipuni ja laiskuuteni vuoksi en ole saanut itseäni salille kuukauteen. Kuukauteen! Tässä kunnossa en tietenkään voisikaan mennä mihinkään rajumpiin jumppiin, korkeintaan pilatekseen tai vesijumppaan, mutta en ole saanut aikaiseksi. Tämä viikko on selkäkivun suhteen ollut niin paha, että en olisi edes edellä mainittuihin kyennyt. Töissä ei ole yhtäkään kivutonta hetkeä, ehkä minuutti siellä, minuutti täällä. Saikkua en viitsi ottaa, ei siitä ole apua. Liikkumattomuus ja huonot fiiliset terveydentilan suhteen ovat johtaneet lohtusyömiseen ja syönkin ihan miten sattuu. Ainoa vakio on suklaa. Nämä ovat johtaneet siihen, etten jaksa mitään, eikä kiinnosta tehdä mitään, ja nukun sen 12h yössä jos vain mahdollista ja olen silti väsynyt.


Toisiin asioihin. Eli palkkapäivään. Eilen töiden jälkeen äiti haki mut kotoa ja lähdettin moneksi tunniksi ostoksille Kaareen ja Selloon. Tunteja ja taas tunteja kaupoilla pyörimistä, ja mitä löydäni itselleni? Askartelutarvikkeita ja huulipunan. Oon huono shoppailija. Tietenkin tuli ostettua kotiin pieniä tarpeellisia juttuja, kuten shampoota ja saippuaa etc. Joululahjat ajattelin ostaa neljälle ihmiselle, vielä kolme jäljellä. Tuhannen auringon voimalla yritin löytää itselleni juhlamekkoa. Ei mitään liian hienoa, mutta sellaista casualia esimerkiksi jouluna tai sukulaisten synttäreillä pidettäväksi. Kokeilin kymmeniä vaatteita, mikään ei ollut hyvä. Niin turhauttavaa. Oon kuitenkin tyytyväinen siihen, että sen huulipunan löysin. Tismalleen samaa sävyä hiusten kanssa, eikä muuten lähde leviämään ja pysyy hyvin! Jos kerran niin kunnolla; merkki oli Yves Saint-Laurent.


Sitten niihin Fressin pikkujouluihin. Olin aikapäiviä sitten ilmoittanut itseni niihin, vaikka en avecia mukaan löytänytkään huhuiluistani huolimatta. Ajattelin kuitenkin ylittää itseni, ja lähteä kaikessa ujoudessani ja antisosiaalisuudessani yksin paikkaan, jossa en tunne ketään. Sisko olisi lähtenyt muuten mukaan, mutta hän on lomamatkalla Kap Verdellä. Ennen lähtöä Fressille jännitti ja ahdisti ja melkein jätin menemättä, mutta ryhdistäydyin kuitenkin. Kyllä siellä lopulta ~2,5 tuntia meni. Alkuun söin ja istuskelin yksin, mutta eräs toinen aveciton bongasi mut ja tuli juttelemaan. Henkilökunnastakin sai seuraa. Oli avointa baaria, ruokaa, dj, karaokea ja sen semmoista. Bussi oli vuokrattu viemään juhlijat yhdentoista jälkeen Apolloon jatkoille. Mulle oli kuitenkin ihan tarpeeksi jännitystä jo tuossa yksin liikkumisessa tuntemattomassa porukassa ilman jatkojakin. Huhhuhhuh. :)


Latest news. I haven't been to gym for a month mostly due to vicious backpains. And I'm not paying any attention on what I eat. Except chocolate, to which I'm giving all my attention to. This leads to not having energy to do anything, sleeping 12 hours a day and still being sleepy. Hoping to say goodbye to my health problems and trough that finding my determination again to a healthier life.

To other subjects. Yesterday was my pay day and we went to two different shopping malls with my mom. Hours and hours of running from store to store, and what do I find? A lipstick and some arts and craft supply for making christmas/birthday etc cards. I'm so not good at this shopping thing. I tried on dozens of clothes, none of them were good. Hnnnggh! Although I must say I'm super satisfied with the (maddly expensive Yves Saint-Laurent) lipstick, it's exactly the same shade as my hair. Aaaand I found a christmas present to my sister. One gift down, all the others to go... -__-'

I had signed for my health centers pre-Christmas party. With no avec. To a place where I don't know anyone. Me! With all my shyness and nonexistent social skilles. No wonder I was nervous as hell and almost didn't even go. At the end of the day it was all good. Food, open bar, dj, karaoke... I even managed to talk to people! Wohoo! \o/

3 kommenttia:

 1. Inhaa tuo sun selkähomma kyllä edelleenkin. Tuli tässä nyt vain mieleen kun paljon nukkunutkin olet ja yleensäkin aika pitkiä yöunia harrastat, eli vietät paljon aikaa sängyssä, että miltäs vuosisadalta se itse sänky on....? Siihen ehkä kannattaisi ihan todella satsata,,, kunnolliseen patjaan. Vaikka hyvältä tuntuisi, ei sitä välttämättä kuitenkaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen kun tänne muutin eli kuus vuotta sitten. Sänkyhän on se paras paikka, siellä lepuutan selkääni. Nyt kun tää taas paheni, niin on siellä tullut vietettyä normaalia paljon enemmän aikaa.

   Poista
  2. Muistaakseni sängyn käyttöikä oli siinä jossain 10 vuoden tienoilla, että eipä tuo nyt ihan kaamean vanha ole. Nyt vain näin puskista tuli vaan mieleen, että voisko siinä olla kans yks syy-seuraus homma. Tyynyissä tai sängyssä. Ihan mielenkiinnosta vois kyl olla kiva homma käydä jossain kehoanalyysipatjasysteemijutussa jossain Tempurin tai Unikulmassa. Varmaan on jänniä joulualennuskampanjoitakin täsnäin. :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)