sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloween @ Rosi's part II

Alkuperäinen naamiaisasusuunnitelmani tussahti postin toimivuuteen. Tilasin yli kolme viikkoa ennen halloweenia Etsystä Pienen merenneidon Ursulan simpukkakaulakorun ja korvikset, mutta ne ovat jumittaneet viimeiset 1,5 viikkoa Floridassa. Kiitos tästä.

Hätäsuunnitelmana ostin blondin peruukin ja suunnittelin etsiväni kaapin perukoilta jotkut jäätävät pissisvaatteet alaikäisyysajoiltani. Lopulta halloweenjuhlien aamuna kävin siskoltani lainaamassa vaatteita ja meikkejä. Lopputuloksena oli ihan tavallinen tytöntyllerö. Alkutotuttelun jälkeen kiinnyin pelottavan paljon uuteen tyyliini. Hempeitä ja tyttömäisiä värejä ja vaatteita, what is this... Koska mustiin pukeutuminen ja punaiset hiukset olivat "vain vaihe."


Lisäsin tästä kuvan facebookiin. Kukaan pojista ei lämmennyt tyylinmuutokselle, sen sijaan kaikki tytöt puolsivat tätä sanoen sen sopivan minulle. Getting mixed signals here... Ikinä en ole ollut blondi, ja punapääkin olen ehtinyt olemaan yli yhdeksän vuotta, joten harva edes muistaa tai on nähnyt minut muutoin kuin shokkiväri päässä. Ennen punaista väriä värjäsin hiuksiani ruskeaksi/punaruskeaksi.  Lähetin yllä olevan kuvan isälleni kuvaviestinä, "tältä näytän lyhyillä vaaleilla hiuksilla". Hän soitti minulle takaisin, eikä uskonut, että kuvassa olen minä, vaikka kuinka oli sitä tarkkaan katsonut. Ei tunnistanut omaa tytärtään! :P Sanoi näyttävänsä sitä äidille jahka kotiin ehtisi ja katsoisi tunnistaako hänkään.Eetukin panikoi pukuaan ja vasta tuntia-paria ennen bileitä alkoi väsäämään omaa hahmoaan. Minulta hän otti koruja ja parit paidat lainaan ja minä pistin katu-uskottavat kajalit silmiin ja piirsin parran. Tunnistatteko?Tänäkin vuonna sain kutsun Rosin halloweenjuhliin. Edellisvuodesta TÄÄLLÄ. Kavereita kämppä täynnä ja niin söpöt tarjoilut, että I'm gonna diiieeee!

Kuva Rosilta. I mean look at those cute and fat little ghosts!


Ja niitä vieraita:

"Skandaalikuvat: Tony Kakko joi Jeesuksen verta." Kädessänsä Night visions blood sample. Sisälsi kuulemma vadelmakiisseliä.


Lopulta Rosin pörröinen kissa teki allergialääkkeistä huolimatta hengitykseni tukalaksi ja koin parhaaksi lähteä kotiin. ;____;

Result: blondina oli ihan yhtä hauskaa kuin muulloinkin!


I celebrated halloween as a regular girl. No black clothes, no red hair, no dark make-up, absolutely no pvc. Kind of a girl next door-look. I bought a blond wig and borrowed my sisters clothes and make up. I have never been blond, a redhead I've been for nine years and before that I was a brunette, but there's not many people who remember those days or who have even seen me before this red phase. Even my dad called me after I send him a picture of my costume saying that's not me.

Originally I was supposed to be Ursula from Little Mermaid, but the things I ordered from Etsy have been stuck in Florida for almost two weeks. My boyfriend dressed as Tony Kakko from Sonata Arctica. We went to a friends halloween party and met Jesus, Death, fairies, pirates and clowns among other things.

It took a bit to get used to this look, but suddenly I found myself growing oddly fond of it. Scary...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)