tiistai 12. marraskuuta 2013

Kontula part XXX

Loppusyksyyn ja jouluun on kerääntynyt kummallinen Kontulajuhlien ryhmittymä kalenteriini. Muutama takana ja pari vielä horisontissa.


Siispä lauantaihin. Alkuperäinen suunnitelma oli, että haen Eetun kasin maissa Vuosaaresta, jonne se meni jo iltapäivästä viettämään entisen koulukaverinsa tupareita. Tilanteet hieman muuttuivat ja löysinkin itseni silloin iltakahdeksalta samoista tupareista, joissa istuin pari tuntia. Eetun vuoden kestänyt radiotoimittajakoulutus loppui kesäkuussa ja tämä on eka kerta, kun hengasin noiden tyyppien kanssa. Eetu on pitänyt nuo uudet kaverin aika hyvin itsellään, mutta vihdoin pääsin ulos kaapista! Ihmisten ilmoille! Tässä mä oon! Pidin kaikista, semmosia ihmisiä oli kehdannut pimittää itsellään.


Siinä vaiheessa kun meille alettiin jo Kontulasta soittelemaan, että missä ollaan, piti lähteä liikkeelle. Kymmenen jälkeen päästiin seuraaviin bileisiin eli Heikin synttäreille. Siellä oli taas kerran hirmuinen määrä ihmisiä ja taisin jopa tuntea kaikki. Nää bileet olivat alkaneet jo iltapäivällä kahdelta ja muutamista aikainen aloitusajankohta huokuikin vahvasti. Joku oli ehtinyt jo välikuolemaankin ja sen jälkeen jatkamaan juhlia.


Jumankekka mää jaksoin pitkään! Huomaamatta kello näyttikin jo lähemmäs puolta kahta, olin jäänyt suustani pahasti kiinni pariinkin otteeseen. Olin suunnitellut tulevani seuraavana aamuna hakemaan kahta sankaria matkaani lähtiessäni isänpäivän viettoon, mutta toinen väsyneenä kyselikin jo, että pääsisikö mun luokse yöksi. Sekunnissa silmieni edessä välähtivät kaikki asiat kotona, jotka eivät olleet paikoillaan, tiskivuori, pölykerrokset, apua! ...mutta lupasin silti yöpaikan.

Tässä pitää tietää:
BOOM KAH BOOM BOOM KAHOlin ollut Mari-liisin ehostettava edellispäivänä Makeup forever academyssä (tästä oma postaus tulee joskus hamassa tulevaisuudessa, kun saan studiossa otetut viralliset kuvat haltuuni), josta hieman innostuin ja seuraavana päivänä menin ostamaan saakeli 70 euron edestä Sokkarilta meikkejä. Ja ne oli vielä -15 %. Yleensä sen verran käytän meikkeihin rahaa ehkä kolmessa vuodessa, jos oikein innostun.


Illan meikkiä väsäsinkin sitten normaaliin verrattuna moninkertaisen määrän. Miten tää toimii... I have no idea what I'm doing... Olin ku lapsi äitinsä meikkipussilla. Eipä tuossa nyt muuta eroa ole, kuin uusi meikkivoide alla, uutta huulipunaa ja kulmiin pistin vähän väriä. Kynsilakkakin oli uutta! Ja paita. Kröhöm... Tuhlasin palautuksia pikkuisen ennakkoon. Tuli tuommonen pikkujoulufiiliksiä herättävä kokonaisuus.


On Saturday I got a little reckless and used huge amounts of money to buy new make up things and a lace shirt. At evening I found myself at Eetu's friends housewarming party and later we continued to a birthday party in Kontula.

2 kommenttia:

 1. Noi kulmat näyttää niin hyviltä! Osaat heti piirtää ne hienosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, success! ^^

   Menin kyllä siellä Sokoksella ihan ensitöikseni kysymään apua, ni sain kosmetologilta briiffauksen. :P En uskaltanut ostaa kulmakynää, joten hommasin sudin ja mikä se on... eyebrow shadow..? Oon niin pro, etten tiedä mistä puhun. :')

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)