keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Love boat

Lauantaina koitti Elizan neljä kuukautta suunnitellun synttäriristeilyn aamu. Sankari oli haalinut porukan kasaan (meitä oli 20) ja varannut hytit 22 tunnin Tallinnan risteilylle.

Heräsin naurettaviin aikoihin, pistin uutta väriä päähän ja kömmin vielä pariksi tunniksi takaisin sänkyyn, kun aika kävi pitkäksi.


Paria tuntia ennen lähtöä aloin pistää meikkiä naamaan ja heittelemään vaatteita kaappiin-sängylle-kaappiin-päälle-kaappiin kunnes viimein keksin mitä tahdon ottaa mukaan. Erikseen normivaatteet ja yöelämävaatteet. Sisko tuli viideltä hakemaan ja heitti satamaan.


Lähes heti laivalle saavuttua oltiinkin jo anniskeluravintolan puolella odottamassa tax-freen avautumista, jostin sieltä parillakympillä karkkia, jee! Syömään mentiin kello ysin kattaukseen suurimman osan kanssa, vain viisi henkeä taisi jäädä hytteihin aloittelemaan. Onnistuin, enkä mättänyt itseäni ymmyrkäiseksi ja pahoinvoivaksi. \o/ Seuraavat pari tuntia oli hyttibileitä kunnes puolilta öin siirryttiin baariin. Ei juma mikä coveribändi siellä soitti! Oli Bomfunkia ja Limp Bizkitiä ja muuta sellaista juhlaisaa, mitä yleensä tulee kavereiden kanssa soiteltua kotibileissäkin.


Voin kertoa, että oli aika karua seurata sitä perinteistä laivariekkumista selvinpäin. Toinen toistaan humalaisempia ihmisiä tuli vastaan, silmät vaan haritti eri suuntiin. En jaksanut kuin reilu yhteen asti, kun menin jo nukkumaan. Olin varustautunut korvatulpilla, mutta eihän niistä mitään apua ollut, kun meidän kaikki viisi hyttiä olivat samassa sumpussa ja siellä vietettiin hyttibileitä ovat auki. Herkkäunisena heräsin myös joka kerta, kun hyttikaverit piipahtivat hytissä.


En jaksanut poistua sunnuntaina laivasta, on se Tallinna kuitenkin niin nähty + ei ollut tarvetta alkoholiostoksille, kun edellisiäkin on vielä pari lavaa jäljellä. Ne riittänee pitkälle ensi vuoteen.

Käytiin joskus 11 aikaan aamupalavoikkoleivillä tyttöporukassa, etsittiin sen jälkeen saunaosasto tsekataksemme sen aukiolo ja sitten vielä tax-freehen pyörimään.


Kävin huutelemassa Elizalle, että nyt olis hyvä aika mennä lillumaan ja siirryttiin siitä sitten about tusinan kanssa poreallashommiin. Niiiiin mukavata. Istuin siellä lähemmäs tunnin sormet ryppysinä.

Piti lähteä kunnolla syömään porukalla, mutta lopulta löydettiin Annikan kanssa itsemme kahdestaan ravintolasta. Kävi se niinkin. Naurettavan hyvää burgeria.


Ruokailun jälkeen kamojen kasaamista ja erinäisissä hyteissä hengaamista ennen klo 16.30 laivan saapumista satamaan. Oli ihan hirmuinen merenkäynti ja sain siitä sympatiakrapulan. Hyi. Seuraavana päivänä töissäkin vielä keinutti.

Tällä kertaa hovikuskina toimi kummitäti, joka oli meitä hakemassa satamasta. Olin kotona ennen kuutta ja olin niin naatti, niiiiin naatti. Hetken jaksoin makoilla sohvalla katsoen Hobittia ja tuhoten tax-free-karkkeja, mutta jo kasilta olin syvässä tiedottomuuden tilassa. Risteily vaati veronsa.


Eliza turned 23 and we (20 of her friends) celebrated her birthday on a 22 hour cruise to Tallinn. Buffet, tax-free shopping, cabin parties, rexaling in the jacuzzi until fingers went wrinkly... Good times. ^^

6 kommenttia:

 1. Taisi olla aika ihanaa teillä! Kuulostaa ainakin siltä kuin olisitte nauttineet kaikin siemauksin, vaikka se väsyneeksi tekikin! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syöminen ja poreammeessa lilluminen oli mun suosikkihetket! Eikä tehnyt pelkästään väsyneeksi; iso osa sai krapulan, minä flunssan, ja sankari krapulan sekä flunssan. Verotus oli kova, mutta oli meillä hauskaa. :)

   Poista
 2. Prettyy! Kuvat näyttää muuten tosi hyviltä isompina ja saman levyisinä. :)

  VastaaPoista
 3. Öö parasta ribsiä varmaan tarkoitit ;)

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)