lauantai 16. marraskuuta 2013

Matkan varrelta III

Kuvia tästä mulla ei ole, mutta kerron silti keskiviikostani! Olin voittanut Kotivinkin kilpailussa liput Ainoat oikeat-elokuvan ennakkonäytökseen. Jo toistamiseen tällä viikolla sain etsiä muutaman tunnin varoitusajalla uuden avecin, ja taas onnistuin! Wohoo! \o/ Menin siis Hannan kanssa Lasipalatsin Biorexiin puoli kuudeksi. Suomalaiset elokuvat ei niin kauheasti kiinnosta, mutta ajattelin, että ehkä siellä on jotain muutakin ihmettelemisen arvoista. Leffa yllättäen olikin hhnngghtahdonrepiäsilmätpäästäni-ällösiirappisen alun jälkeen ihan katsomisen arvoinen pätkä.

Mutta oli siellä sitä muutakin! Gift bagit saatiin ihan ensiksi kouraan (siellä oli tuotteita kaikilta alle skannatun sivun alaosan yhteistyössä-firmoilta) ja ennen leffaa Kotivinkin päätoimittaja haastatteli elokuvan ohjaajaa Saara Cantellia ja kahta näyttelijää: Inka Kallénia (muistin tän naaman Kotikadusta joskus 90-luvun puolelta) ja Ilkka Villiä, joka on näytellyt muun muassa Vareksessa ja Imaginaerumissa. Plus se on Sonera-mies. Ja Alan Wake.

I won tickets to see this new Finnish movie, Ainoat oikeat, on a preview. Kotivinkki-magazine's editor in chief interviewed two actors from the movie before watching it. We also got gift bags that contained products from all the companies that were organising the event.


Oon pahis ja multitaskaan! Ei vais, ootellaan Viltsun kanssa kyytiläistä huoltiksen pihassa. Heitettiin ensin kaveri porukoillensa Nummelaan ja mentiin sitten viettämään isänpäivää Huhmariin. Vein iskälle omatekoisia kinkku-sinihomejuustopasteijoita ja.. noh, Vilin. Sisko ei töiltään kerennyt paikalle, mutta iskä on niin rakastunut tohon koiraan,  että päätin ottaa sen mukaan.

Multitasking! Or not. Waiting a friend at a gas station. Heading to my parent's place for father's day.


Pistin tv-tasoa uusiksi. Ennen sen päällä oli vain pelit. Nyt siinä on Neuvostoliittoteemaisten bileiden jäljiltä koppalakki ja kaasunaamari. Tuossa arkussa on Sentencedin koko tuotanto. Niitä valmistettiin vuonna 2009 eli neljä vuotta bändin kuoppaamisen jälkeen 4000 kpl ja pakkohan se oli oma saada. On synttärilahjaskumppaa ja Eetun hymypoikapatsasta sekä jousiammuntapokaaleja.

Stuff on the tv stand. The coffin contains Sentenced's complete discography. The trophy's are my boyfriends, who use to be an archer.


Eetun sisko oli ollut lomailemassa Kiinassa ja Japanissa ja toi meille sylin täydeltä tuliaisia! Suklaat on jo tuhottu, pullossa on luumuviiniä, ja kahdessa pienemmässä paketissa kuulokkeet ja huulirasva. Eikä siinä vielä kaikki! Darth Vader-paita ehti jo Eetun päälle.

Souvenirs from China and Japan.


Mua naurattaa joka kerta katsoa tätä kuvasarjaa. Vierailin siskollani, joka esitteli Viltsun uutta pipoa. Ei tykännyt ja kaikkensa teki saadakseen sen pois päästään.

Accessorising Vili, but he's fighting back.
Menin Selloon ostamaan suklaahippukeksejä. Löysin tämän. Siellä oli menossa Day of Hiphop ja esiintymässä oli muun muassa Brädi. Kuuntelin biisin tai kaksi ja lähdin keksiostoksille.

I craved for chocolate chip cookies and went to get them from a mall nearby. Found this. Day of Hiphop. I listened a song or two and went cookie shopping.


Tässä masentunutta naamaa perjantailta. Eikä ihmekään, hyi luoja kun juurikasvua olikin kertynyt. Viime värjäyksestä oli ehtinyt kulua viisi viikkoa. Ihanaa hailakkaa oranssia! Venytin tahallani värjäystä tähän asti, jotta pää olisi juuri värjätty kaverin synttäriristeilyllä. Tämä kuva eiliseltä värinpoistopäivältä, parhaillaan on Special Effectsin Fire päässä vaikuttamassa.

Depressing face from Friday. My hair was faded to orange since I last dyed it five weeks ago and I had ~3 cm root growth. Eww. So I took care of that and the next stop is: Special Effects's Fire. As usual.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)