tiistai 5. marraskuuta 2013

Night Visions

Kuukausi takaperin kaveri kyseli lähdettäisiinkö Night Visions Culinary Cinema +  Dinner-tapahtumaan. Saatiin porukka kasaan ja kantiksena päästiin tilaamaan liput ennakkoon ennen kuin tulivat kaikille myyntiin. Kantis ja kantis... Pari kertaa aiemmin olen käynyt siellä leffailemassa, viimeksi pari vuotta takaperin.

Selvityksenä, että Night Visions on elokuvafestari, jossa näytetään kauhu-, fantasia-, scifi- ja kulttileffoja.


Anygays, koitin tehdä asiat itselleni helpoksi ja joutuisiksi, joten ajoin auton Kalasatamaan/Sörnäisiin ja otin metron Kaisaniemeen. Treffasin seuralaiseni Maximissa, joka oli viehättävästi koristeltu teeman mukaisesti.


Illan leffana toimi kannibaalipätkä nimeltä We are what we are. Ihan ok, mutta tuskin tulen katsomaan enää uudestaan. Ennen ja jälkeen leffan oli jotain lätinää ja haastattelun tynkää, mutta mulle ei oikein avautunut, keitä ne ukkelit oli. Joku niistä oli ainakin Sauna-leffaa ollut tekemässä. Oon ihan pihalla näistä... :P
Leffan jälkeen hipsittiin Kluuvikadun ja Pohjoisesplanadin kulmassa odottavaan bussiin, joka heitti meidät Teurastamolle. Ei nimi miestä pahenna, ja niin edelleen, mutta tämä mesta oli ennen ihan oikeasti ollut Teurastamo. Sali, jossa söimme, oli entinen lahtaamo.

"Kannibalismi kohtaa fine diningin ensimmäistä kertaa Night Visions -festivaalilla.

Night Visions Culinary Cinema + Dinner on ainutkertainen konsepti, joka yhdistää kannibaalielokuvat sekä niiden inspiroimat gourmet-nautinnot intiimissä ja eksklusiivisessa ympäristössä. Teurastamon A21 Flavour Studioon loka-marraskuun vaihteessa katettavien pöytien antimet valmistavat huippuravintola ja -drinkkibaari A21:n makuvelhot."

Alkupalaksi oli tar taria, pääruoaksi lihapataa ja jälkiruoaksi kirsikkasuklaahässäkkää. Ruoka oli hyvää ja varsinkin pääruokaa oli paljon, eikä mitään "it's not the quantity, it's the quality"-mussutusta. Nälkä lähti! Miinuksena, että oletettiin juomien kuuluvan hintaan (paitsi drinkkien, joiden ilmoitettiinkin maksavan erikseen), mutta ei. Alkoholittomia ruokajuomia pyydettäessä sai höhlösti vastaukseksi "ööö pitää tarkistaa". Lopulta sain kyllä maitoa juomaksi ja pari kaveria sai jälkiruoan kanssa kahvia, mutta sitäkin piti erikseen alkaa keittämään.
Olin aiemmin viikolla voittanut liput Tavastialle Dark Tranquillityn keikalle, jonne toivoin ehtiväni edes hetkeksi, mutta ilta venyi puoleen yöhön, joten keikka meni ohi. Showtime oli kuitenkin ollut jo klo 23. Syöminkien jälkeen olin niin väsynyt, etten lähtenyt iltaa minnekään jatkamaan, tosin ei tainnut jaksaa kukaan muukaan, joten kotihoms it is. Onneksi olin fiksuna jättänyt auton Teurastamon viereen, joten ei sen pidemmälle tarvinnut alkaa seikkailemaan massu täynnä ja simmut puoliummessa. Zzzz...


Me and a couple of friends participated to this Night Visions Culinary Cinema + Dinner- event. Cannimalism meets fine dining. Night Visions is a movie festival that mainly shows horror and cult films, our movie of the night was We are what we are, a lovely story of a cannibal family. After that a bus drove us to a restaurant that was placed in an old slaughterhouse. It was pass midnight when we headed home. Earlier that week I had won the tickets to see Dark Tranquillity to Tavastia, but sadly I didn't make it there, the showtime was already 11 pm. Nevertheless, the movie was okay, food was excellent and so was the company!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)