torstai 7. marraskuuta 2013

Web Awards

"Kiitos kun äänestit parhaita verkkokauppoja! Olet voittanut 2 lippua Helsingin Apollo Live Clubilla torstaina 31.10.2013 klo 18:00 pidettäviin Vertaa.fi Web Awardseihin. Illan esiintyjä on Redrama ja illan juontaa Oku Luukkainen. Tapahtuma on K18."

Redrama! I'm so there it's insane!


Pääsin töistä jo kahdelta, joten ei tullut mitään kiirettä. Antaumuksella  ehdin vetää nassuun ensin kanttarellikeitot, sitten päikkärit ja lopulta meikit.

Aveciksi otin Eetun. Kutsu oli kuudeksi ja hippasen ennen kellonlyömää oltiin paikalla. Ilmeisesti sinne olisi voinut mennä aikaisemminkin, joku siellä oli pölisemässä lavalla tilastot taustalla. Saatiin alkudrinkit (tämä alkaa olla käydä jo ihan tavaksi, että alkoholiton drinkki on täysin ennenkuulumatonta ja sitten joutuu sitä omaa juomaansa odottaa.. ja odottaa.. ja odottaa). Mutta murhe pois! Yllätysruokaa! En ollut tietoinen ruokatarjoilusta, but I am okay with this. Eetu pysyi kovana ja pysyi lihattomassaan ja jätti vartaisiin koskematta, vaikka viimoisia tunteja lokakuuta siinä jo vedeltiinkin.Palkintojen jako oli vartissa ohi. Ja oli muutoinkin melko laimeaa touhua... Vertaa.fi ja Voice palkitsivat parhaita nettikauppoja. Suurimman potin eli Vuoden verkkokauppa-palkinnon vei Ebookers. Saivat 20 000 eurolla mainostilaa järjestäjiltä.


Sitten odoteltiinkin tunnin verran sitä, minkä takia paikalle olin tullut. Eli Redramaa. Se veti 40 min setin ja ai että se Weekend festissäkin kuulemani potpuri on niin paras. Suomea, ruotsia, englantia. Vanhaa, uutta ja RTBB:tä. Ja encoressa jälleen Kickstart, mikä on livenä ihan mieletön.

Harvemmin tulee keskellä viikkoa lähdettyä minnekään, kun pelkään yöunieni puolesta. Onneksi tää oli järkätty ihmisten aikaan ja kotona olin yhdeksään mennessä. Success!
I won tickets to this Web Awards thing, and took Eetu with me. Quite boring little event actually, but hey, free food! And after waiting (and waiting...) Redrama finally started his gig. I usually don't go anywhere on weeknights, but this started at reasonable time. Which to me means that I make it to bed at nine the latest. Yes, I'm that lame. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)