keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Girly stuff

Tyttöjen juttuja, joista laistan:

-Kampaajalla käyminen. Värjään itse 3-5 viikossa hiukseni ja latvojenpätkimistason voi mitata vuosissa. Elokuussa kampaajaopiskelijaystäväni nipsaisi hippasen latvoja, tämän ja edelliskerran välissä oli vähän yli kaksi vuotta.

-Hiustenhoito. Shampoo ja hoitoaine, eikö se riitä? Kaksi edellä mainittua ja hiusvärit ovat aikalailla kaikki, mitä hiuksiini pistän.

-Meikkaus. Ei vais, huijasin! Tosin arkena en millään jaksa vaivautua, viikonloppuna sitten toki jos on jotain juhlavaa menoa, mutta ei mulle mikään ongelma ole mennä baariin/bileisiin meikittäkään. Oon nyt kuukauden sisällä uusinut koko pienen piskuisen meikkirepertuaarini, ja tehnyt sen kalliisti ja kunnon tuotteilla. Kyllä nyt kelpaa! Eipä nuo edelleenkään vie tilaa kuin sen saman meikkipussin, mutta sisältö on upgradettu tyystin.

-Ihonhoito. Aamuisin pistän päivärasvan naamalle ja illalla  yörasvan, jos jaksan. Meikit poistan meikinpoistolapuilla sen kerran-max kaksi viikossa, jolloin satun meikkiä käyttämään. Suihkussa toisinaan saatan käytän kasvojen kuorintavoidetta.


Viimeisimpään kohtaan liittyen kirjoitankin tätä tekstiä. Viimein se iski mulle, tässä kypsässä 27 vuoden iässä, että hei, mä tarvitsen ryppyvoiteen! Kaksi päivää myöhemmin löysin itseni kummitädin kyydistä matkalla Mankkaalle. Kummisetäni/enoni vaimo kun sattuu olemaan alalla.

"Camilla Aho Oy Ab on vuonna 1980 perustettu kosmetiikan, hoitotuotteiden ja -laitteiden sekä hoitolakalusteiden maahantuontiyritys. Päätuotteenamme on italialainen kosmetiikkasarja RVB, sekä Diego Dalla Palma, jotka kattavat kaikki tuotteet ammattikäyttöön kauneushoitoloissa, kotihoitotuotteet, meikit, vartalonhoitotuotteet sekä miesten päivittäiskosmetiikan."

Hetkeä myöhemmin poistun viiden RVB:n Holistic beauty-sarjan kasvotuotteen kanssa. Oon täysi tampio näiden kanssa, joten kotona näitä läpikäydessäni liimasin jokaisen purnukan kylkeen selvällä suomen kielellä tuotteen käyttötarkoituksen ja -ohjeen. :D Nyt on wc:n peilikaapissa siistissä järjestyksessä (vanhentuneet ja käyttämättömät sekundatuotteet roskiin heitettyinä) kasvovesi, puhdistusmaito, syväkosteuttava voide, silmänympärys- ja huulivoide (anti-age) ja syväkosteuttava öljy.

Ei mulla oikeasti ole tietoakaan käyttävätkö muut yhtään sen enempää aikaa ja rahaa kaulansa yläpuolelle, itsestä vaan tuntuu, että oon tosi askeettisesti hoitanut näitä asioita. Muut asiat tuntuvat olevan tärkeämpiä. Mut hei, niinhän äärimmäisen moni muu asia onkin! :) Myönnän kuitenkin sen verran pinnallinen olevani, etten halua näyttää ikäistäni vanhemmalta, enkä 10 tai 20 vuoden päästä olla täynnä juonteita ja uurteita.


Girly stuff I neglect:
-Going to the hairdresser. I dye my hair by myself and the distance between haircuts is years, not months. On August a hairdresser student friend cut my hair, but before that... Oh yes, May 2011.
-Taking care of my hair. Shampoo and conditioner is enough, right? Those and hair dye is almost all I ever put in my head.
-Make up. Just kidding. I do that. Like once a week, maybe even twice. I don't bother to put on make up to work, only to parties, but I even then it's not absolutely necessary.
-Skin care. Face cream in the morning and that's about it.

Because of that last part I'm writing this. Finally it hit me, in this ripe age of 27, I need a wrinkle cream! Before I knew it I was on my way to a RVB importer's shop with my god mother. The importer is my uncle's/god father's wife. A moment later I left there with five face products. I'm so inept with these things I had to glue on every one of them a little note that clarifies what they are for, not forgetting the 'whens' and 'hows'. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)