sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Home, family & work

Nelisen postausta on jonossa odottamassa erinäisiä asioita, muun muassa puuttuvia kuvia ja viimeistelyä vaille olevia kotijuttuja. Hirveä hinku niitä olisi jo tänne saada, mutta koitan malttaa ja kertoilla sen sijaan menneestä viikosta.

Sain postista viimeisetkin lahjat ja askartelin loput kortit, jouluhankinnat on siis hoidossa. Fiilistä oon kartuttanut muun muassa Rare exports- ja The Holiday-leffoilla ja jouluradiolla.


Töissä on pyhien lähestyessä alkanut olla rauhallisempaa ja oon taas alkanut varmuuden vuoksi pitää kirjaa siellä mukanani hiljaisia hetkiä varten. Pikkujouluja ei saatu, mutta lupaus, että ensi vuonna yritetään enemmän järjestää tekemistä vapaa-ajalla työporukalla. Isoja muutoksia on muutoinkin seuraavana vuonna tulossa firman sisällä.

Lisää työasiaa, tai ainakin melkein: perjantaina ajaessani töihin näin pari paloautoa Merihaassa. Kävellessäni parkkikselta Merihakaan, näin sinne nousevan kolme palomiestä. Päästessäni "ylös" Merihakaan, siellä pojat pistivät varoitusnauhaa alueen x ympärille, myös sen oven eteen, josta pääsisin toimistoon. Kysyin heiltä sitten asiasta ja nauha on viereisen työmaan takia, kun sieltä siinä kauheessa myräkässä voi lentää tavaraa niskaan. Yksi heistä  saattoi sitten mut ovelle asti. Ei sitä joka päivä saa palomiessaattuetta!


Kävin katsomassa uuden Hobitin. Kamala määrän sen jo nähneitä kavereita ehti lytätä koko leffan. Näin ollen yllätyinkin iloisesti! Tiedossa jo oli, että taiteellisia vapauksia on otettu muun muassa jumalattomasti, miten ne muka muuten saisivat 300 sivun kirjasta kolmea elokuvaa. Muuta kämästä en keksiä sanoa kuin puolet kohtauksista haltioiden kanssa, meh. You'll see.  Smaug oli aivan liian pelottava minulle, hui! Vierustoverin käteen piti välillä tarrata.

Eeeevil!

Kahteen otteeseen tällä viikolla koottiin lähisuku yhteen. Oma perhe, kummitäti ja Eetu. Viikolla juhlistettiin pikkusiskon 26-vuotispäiviä (viikko myöhässä) käymällä ulkona syömässä. Toiseen kertaan suddenly suunnittelematta tänään sunnuntaina. Vanhempien kanssa piti nähdä paikassa X (tästä lisää sitten niissä parissa ensimmäisessä rivissä mainituissa postauksissa) ja kutsuin ne sen jälkeen meille kahville. Kummitäti oli soitellut hänen luokse syömään, mutta koska en ehtinyt, pyysin hänetkin kahville. Siskokin tuli suoraan töistä hakemaan vanhemmilla edellisillan pikkujoulujen takia hoidossa ollutta Viliä. Talven ensimmäiset joulutortut done. Kuvat on tältä päivältä.

"Heiiii, tää ottaa monta kuvaa peräkkäin! Tee ilmeitä!"

I have plenty of posts waiting for final touch; unfinished home stuff or pictures from other people. Therefore; entry about this week. I'm ready for Christmas: all the presents are bought and cards made. Work is slowing down, no need to hurry anymore. Of course I went to see the new Hobbit movie. So many of my friends had nothing good to say about it, so I could not be anything but gladly surprised! I got my close relatives at the same place twice this week; on Thursday we went to a restaurant to celebrate my little sister's birthday and today suddenly they all where here all in different reasons.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)