tiistai 10. joulukuuta 2013

Tervetuloa Kontulaan

Miten mä taas päädyin Kontulaan... Koska kaiken maailman heittiöt ja hulttiot asuvat siellä, nyt kaksi kaveria lisää! Toinen näistä kämppiksistä tuntee muun muassa kaikki, joten mulle syntyi pieni pelko heidän puolestaan syrämeen, kun kutsuja lähti heti menemään tältä henkilöltä 196, toisen kavereista puhumattakaan. Huihuihui. Perjantain tilanne oli: attending 90. Neliötä ~70. Nooh, rohkeasti katsomaan mitä siellä tapahtuu!


Uusi tekonahkainen asiallisissa mitoissa oleva hame on Seppälästä. Tää oli se keissi, kun en löytänyt hyvää juhlamekkoa ja piti jotain keksiä vähän fiinimpiin tapahtumiin (tämä ei ollut yksi niistä). Eli lähinnä piti olla siisti eikä turhan lyhyt.

Aaaanyways, tässä on oppikirjaesimerkki aiheesta "tupa täynnä":

Toinen isännistä oli ilmeisesti laskenut parhaimmillaan 70 vierasta. Kolme huonetta ja keittiö jakoivat porukkaa tasaisesti ja olihan onneksi koko ajan pihalla tupakillakin ihmisiä tasaisena virtana. Yllätysvieraana naapurin coloradolainen vaihtari moonshinepullonsa kanssa kutsui itse itsensä juhliin. Mutta. 70 ja yksi vessa. Miettikää sitä. Vessajono ulottui pitkin iltaa keittiöön asti.

To keep this interesting, haluaisin tähän väliin häpäistä rakkaan Valtsun, vaikka hän kyllä hoitaa homman ihan ominkin keinoin kotiin:


Sitten tuleekin suosikkikohtani illasta! Eräs valloittava urpo antoi tuparilahjaksi esityksen. Kaksi laulua. Toinen näistä oli upea tulkinta Päivänsäteestä ja Menninkäisestä. Tästä pitäisi ehdottomasti nähdä itse esitys, ja siitä on kyllä videoclippiä, mutta ei minulla. Jahka sellaisen saan käsiini, näen parhaaksi jakaa sen maailmalle. Alhaalla kuitenkin koskettavat sanat. Köyhän miehen versiona voi vaikka youtubesta pistää jonkun version taustalle soimaan.

Tervetuloa Kontulaan
© A. Halonen

Sattui kerran Kontulassa
Hiski heräs krapulassa
ja tunsi nälän kurnivan
missä on kämppiselämän hyöty
ei taaskaan olla viikkoon syöty
ruokavalio Etiopian

Valtterikin ylös kömpi punkan pohjalta
nälissään ja haisten pahalta
raapi kassejaan ja kysyi haukotellen Hiskiltä
mitä meillä on mättönä

Hiski vastas vittu Valtsu
pidetäänpäs pieni paltsu
en jaksa aina kokkailla
nyt helvetti on sun vuoro
keitä vaikka kaurapuuro
muuten olet kämppistä vailla
loppuu nyt viimeinkin meidän nälkälakko

jotain safkaa saada on pakko
siis Valtteri sä laiska runkku läski heittiö
raahaa nyt persees keittiöön

Valtsu huokas jumalauta
loppu on jopa sika-nauta
jotain pitäis keksiä
se on mun vuoro olla narttu
mut ruoanlaitto ei oo mun juttu
enkö vois antaa vaikka seksiä

en vittu kokkaa siin on helvetistä duunia
en osaa käyttää edes uunia
siis mieti Valtsu kunnes on sun pääsi puhki
kuin rikkinäinen kondomi

Valtsu huokas mä oon tyhmä
alkoholi on ravintoryhmä
tänään syödäänkin soppaa
iloinen on myöskin Hiski
tölkeistä ei kerry tiski
riittäisköhän seitsemän koppaa

siis lähti Valtsu kaljakauppaan nauraen höhhöhhöö
tänäänkin vedetään bönthöö bönthöö
ja huomenna voi panteil mennä lisää ostamaan
tervetuloa Kontulaan


Kymmenen jälkeen alettiin porukkaa heittää pihalle. Eli baariin. Minä lähdin ihan kiltisti kotiin. Tällä viikolla sain 1,5 kk kadoksissa olleen lukuintoni takaisin ja vaikka olinkin kotona jo yhdeltätoista, jäin kirjakoukkuun ja huomaamatta kello olikin jo vaikka mitä, kun olin saanut teoksen luettua loppuun.


Then comes day 2. Sinne lähdin tästä yksin kun pahoinvoiva poikaystävä jäi potemaan oloaan kotiin. Nyt oli rauhallisempi ilta, ihmiset näyttivät hivenen nuutuneilta, eikä porukkaa ollut "kuin" ehkä jotain reilu 30. Pitkälti samalla meiningillä meni tämä part kakkonenkin.
Edellisiltana olivat päätyneet Painoon ja se oli heillä nytkin aikomus; siellä oli kasari&ysäri-teemaiset pikkujoulut ja yksi vieras oli päättänyt tähän panostaa. Näytti niin kauheelta. :D Heti seuraavana päivänä oli kyllä ajanut viikset pois. Tai voi joku tykätäkin, alla erittäin ryöttäisen näköinen juhlijapoika.

Tämänkin illan pidin lyhyenä ja olin jo kymmeneltä kotona. Ei baaria tänäänkään minulle. Tässä on ollut nyt kymmenen viikonloppua putkeen menoa ja tänä viikonloppuna olisi taas seuraavat pikkujoulut, mutta ne ovat tämän syksyn ja alkutalven tapahtumasuman jälkeen mietintäasteella. Välillä olisi mukava olla vain koko viikonloppu yöpuvussa ja villasukissa kotona liikkumatta minnekään. Toisaalta joulunahan sitä ehtisi kuitenkin levätä. Noh, we'll see.


To sum it up: Another night in Kontula, again. Another house warming party, again. 70 people, 750 sqft. Sooo crowdy, but sooo fun.

8 kommenttia:

 1. Videota odotellessa :D Nättimys ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä pääset sitä jo ihmettelemään mun fb-seinältä; jaoin kaverin julkaisun. Oon katsonut sen about tusinan kertaa lauantain jälkeen. :')

   Poista
 2. Hahaha, hiukanko repeilin noille lyriikoille :D

  VastaaPoista
 3. huhhuh, meiänkin kämppä o 70 neliötä ja tuottaa ogelmaa jo 20 vierasta xD voin vaan kuvitella sen 70... No neliö per henkilö, kyllä siinä nyt on tilaa... :'D Kauniit kuvat sinusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oltiin kuin sillit suolassa. Sentäs lähes kaikki oli omiakin kavereita, ei tarvinnut tuntemattomien varpaita talloa. :)

   Poista
 4. En tiedä ollako huojentunut vai harmissaan siitä kun oli muuta menoa viikonloppuna. Vähän olisi saattanut aiheuttaa ahdistusta tuommoinen ihmispaljous :D
  Ihan loistavat lyriikat keksinyt, hyräilin läpilukiessani päässä biisin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän oli vuoden the tapahtuma, ehdottomasti ois sunkin pitänyt olla mukana! :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)