tiistai 3. joulukuuta 2013

Tule seikkailemaan ihmeisiin tän Arabian yön

Koska moni ei päässyt Elizan parin viikon takaiselle synttäriristeilylle, hän piti vähän myöhempänä ajankohtana yhdistetyt synttärijatkot/pikkujoulut. Tästä ei onneksi huristellut kuin sen vajaa 10 min Tapiolaan ja olinkin suht ajoissa paikalla.


Ostin tämän neuleen jo kuukausi-pari takaperin nelly.comista, mutta nyt vasta pääsi käyttöön ensimmäistä kertaa. Meikinkin laiton mätsääväksi! Alaosan kanssa oltiin päädytty kaverin kanssa samaan valintaan, molemmilla oli tuo Living dead soulsin hamonen eksynyt päälle.


Illan teemana oli Arabia. Osa oli jaksanut pukeutunut itämaisen teeman mukaisesti, siellä oli tyttöjä massut paljaaksi jättävissä topeissa ja niissä semmoisissa kilisevissä lantiohuiveissa haaremihousuja ja pään peittäviä huiveja unohtamatta. Ja mikä tärkeintä, ruokapöytä oli notkollaan marokkolaisia ja irakilaisia herkkuja.Heidiäkin näki pitkästä aikaa!
"Heidiii! Kuvahoms!"
"Mistä sä haluut kuvia? Minusta tietenkin. Haluutko nimmareita myös?"
"Kyllä! Mun pitää niistä vaan teetättää ensin julisteita, että jos sä ne sitten viitsisit signeerata."


Eliza throw a birthday party part II. Part I was a cruise two weeks ago to which many wasn't able to participate, so she organized this joint pre-Christmas/birthday party at her place. The theme was Arabia, some of the guest were dressed in oriental clothing and the dining table was full of Moroccan and Iraqi food.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)