lauantai 4. tammikuuta 2014

New Year's Eve at Kämpington Manor

Jee! Uusivuosi! Tapana on ollut, että vuodenvaihteen suunnitelmat ovat selvinneet vasta päivää-paria ennen aattoa, ellei jopa samana päivänä. Poikkeus vahvistaa säännön, ja nyt suunnitelmat oli lyöty lukkoon jo kolmea viikkoa ennen.
Hetken harkitsin, että tämähän voisi kuulua "juon vain jos on jotain tarpeeksi spesiaalia"-tilaisuuksiin, mutta meh, en jaksanut. Yhden alkoholittoman siiderin olin ostanut mukaani hämätäkseni muita. Olin siis huudellut eventissä voivani matkan varrelta ottaa kyytiläisiä mukaani. Kaveripariskunta tulikin meille jo kuuden aikaan, ja yksi ukkeli noukittiin Leppävaaran asemalta. Koukattiin siskon kautta hakemassa mulle nappeja, omat allergialääkkeet olivat loppu ja kartanolla olisi kisu. Among other things.

Seiskan jälkeen saavuttiin kartanolle. Espoon sisällä pysyttiin, tällä alueella oli lähinnä pelkkiä hulppeita omakotitaloja. Eihän meidän kaveripiiristä kukaan tietenkään sellaista omista, vaan Rosi siskonsa kanssa emännöivät juhlia vanhempiensa ollessa muilla mailla vierahilla.Ihan peruskaavalla mentiin, mitä nyt oli sataa kertaa hienommat puitteet kuin yleensä. Vuoden vaihtuessa oltiin ulkona, pussailtiin Eetun kanssa vuodesta toiseen, halailtiin kaverien kanssa, poltettiin tähtisadetikkuja ja katseltiin ilotulitusta. Everything was perfect! Suurin osa porukasta oli kavereita, mutta joku kolmasosa ihan uppo-outoja. Ne oli niitä Rosin siskon kavereita, joita ensin luultiin kuokkavieraiksi. :')
Yöksi en missään vaiheessa ollut jäämässä ja kotona olin kahdelta. Olin vain ensin heittänyt autollisen porukkaa sinne sun tänne. Yhteiskuvaa siinä vielä lisäilin illalta fb:hen, joka pisti sen aikajanalla päivälle 1.1.2013. Jälkeenjäänyttä.


Keskiviikkoaamuna olin yhdeltätoista ylhäällä ja ennen puolta päivää takaisin kartanolla. Kovin oli huonovointisen oloista porukkaa. Eetun löysin saunasta nukkumasta. Otin mukaani oman murmelini lisäksi myös suojapaikkaa julmalta maailmalta kaipaavat pari kaveria. Käytiin hakemassa pitsut mukaan ja tultiin meille katsomaan Jafarin paluuta.

Vieraiden lähdettyä katsoin Mortal Kombatin. Kuinka paljon voi häiritä, että Sindelin näyttelijä näyttää aivan nuorelta Tim Curryltä... Anyways, se theme song on niin järkyttävän hyvä, että pää meinaa räjähtää joka kerta sen kuullessa! Aaaaa!!!! Oho, eksyin aiheesta.This NYE I celebrated at a friend's parents place in Espoo. It was a huuuge detached house. This was almost a special enought event for me to drink, but meeeh. Although I did bought one non-alcoholic cider as a bluff.

At midnight we we're outside, hugging friends, kissing Eetu, burning sparkles and watching fireworks. Everything was perfect!

At 3am I was home, sleeping. But I did return to the manor next day. People were not feeling well. :P I took Eetu and two others to our place to escape the cruel world. The agenda of the afternoon was pizza and The return of Jafar. Again, everything was perfect.

Eeexcellent start for this year. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)