maanantai 10. helmikuuta 2014

Dinner date w/ workmates

Työkamut:
Maria (The Realm of Maria)
Anna (Salaamattomia kansioita)

Laiskana copypasteen tähän taustatiedot aiemmista työtreffeistä: "Ennen työskenneltiin kaikki samassa huoneessa, mutta Maria siirtyi viime kuussa (joulukuussa) etätyöskentelemään kotoa käsin, joten päädyttiin pitämään kuukausittain get-togethereitä. Molemmat tytöt tunsin jo entuudestaan ennen kuin aloittivat kanssani samassa työpaikassa, en siis ole niin sosiaalinen, että noin vain työkavereihini tutustuisin. :P"

Viimeksi treffattiin lautapelien merkeissä Marialla, tällä kertaa ehdotin päivällistreffejä minun luonani. Nyt tuli tarpeeseen ne reseptikansiooni jemmaamani Yhteishyvän Ruoka-liitteet!

Menu:
kesäkurpitsaskonssit
kreikkalainen salaatti
lasagne
mangokääretorttu
kuningatarrahka


Eikö olekin näin aikuisena kiva kun saa itse päättää asioista! Screw you alkupalat, niiden sijaan tein kahta jälkkäriä. Hähää! Skonsseja en ollut aiemmin tehnyt, kääretorttua viimeksi yläasteella, muut oli tuttuja juttuja. Enkä mokannut mitään! Mitä nyt kääretortun koristelu näytti täysin tumpeloidulta, mutta ainakin saatiin hyvät naurut. Tädiltä kävin lainaamassa parit astiat, mulla kun tuo tarjoiluastiasto ei kovin hääppönen ole.

Ukkelille olin vihjaissut jo aiemmin, että mulle tulee vieraita, että jos viitsisit.. ikään kuin... hus. Aamupäivän vietinkin pitkälti kyökin puolella. Vieraat tulivat kolmelta, otettiin parit kuvat ihan ens alkuun, jottei se myöhemmin otettuna menisi siihen, että hymyiltäisiin ymmyrkäisinä salaatinpaloja hampaiden välissä.

Kolmisen tuntia meillä vierähti syöden ja juoruten niin työ- kuin yksityiselämästäkin. Aiii kamala kun oli hauskaa. Vaikka juuri oltiin erään kaverin kanssa puhuttu rypyistämme. "Niitä tulee paljosta nauramisesta. Olisipa elämäni ollut kurjempaa." Ja täten päätimme lopettaa hauskanpidon ja aloittaa pokerface-hommat. Mokasin tän heti!

Kiitän seurasta ja tiskivuoresta, ensi kuussa uudestaan. :)Last time on our get-together with  my workmates we went to Maria's place to play Carcassonne. This month I invited the girls to my place. Dinnerdate, wohoo! ...oh crap, what did I just promise. Now I need to bake and cook for hours!

Menu: courgette scones, greek salad, lasagna, mango Swiss roll, queen berry curd (or something like that, not really know the actual translation).

2-3 hours in the kitchen and I did it! Didn't screw up (almost) anything! ^^ Everything was good and we had fun. Till next month! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)