maanantai 24. helmikuuta 2014

Korpiklaani @ Virgin oil

Viiden kuukauden vesiselvän kauden kunniaksi lähdin perjantaina kuuntelemaan juomalauluja. Viimeksi kävin katselemassa Korpiklaania 1,5 vuotta sitten. Tuolloinkin Virgin oilissa, tuolloinkin Maijan kanssa. 8/12 keikkalo löytyy TÄÄLTÄ.


Oltiin sovittu alkajaisiksi ysiltä Maijan kanssa treffit Hard rock caféseen, mutta mun ollessa ajoissa ja Maijan auto-ongelmien takia myöhässä, istuksin siellä puolisen tuntia yksin. Katsoin sen aikaa ruuduilta näkyvää lätkää. Vihaan lätkää... Olin koko iltapäivän ollut tietoisesti mediapimennossa, ettei tarvitse nähdä tai kuulla mitään uutisia tai statuspäivityksiä Suomen matsista, mutta everything went better than expected eli ei finaaliin, hähää.


Pariakymmentä yli yhdeksän seuralaiseni saapui ja aikataulun myöhästymisestä huolimatta nautittiin ne yhdet alkoholittomat drinkit, kuten tarkoituksena oli. Niin hyvää. Ja niin kallista. Mutta olinkin hieno leidi, jolle maksettiin ja tuotiin juoma pöytään asti. Kiitos, Maija. ^^21.55 vaihdettiin maisemaa. Saavuttiin parahiksi Virgin oiliin kuuntelemaan kympiltä aloittavaa Tuonea. Tätä bändiä kuuntelin paljonkin vuonna 05, mutta viimoset innostukset rippeet muistelisin jääneen vuoteen 08.

Saatiin pari tuttua tyttöä seuraksi ja Tuonen jälkeen porukkamme kasvoi useammalla pojalla. Muun muassa samoja naamoja kuin parin viikon takaisella Shade Empiren keikalle.

Seuraavana soitti Frosttide, joka oli ollut Korpiklaanin 8/12 Virgin oilin keikallakin lämppärinä. Tästä ei ole mitään muistikuvia. Mutta nyt saivat huomioni! Hyvin pätevää settiä.


Ja viimeisenä se odotettu Korpiklaani. Vähän jännitti miten tämä toimii selvinpäin. Jokainen aikaisempi kerta on humpattu alkoholin vaikutuksen alaisena. Mutta mitä ihmettä, sehän toimi! Ja hyvin! Oltiin siirrytty yläkertaan heti sen auettua eli nähtiin kaikki. Kaikella tarkoitan bändin lisäksi muun muassa miehiä ilman paitaa, yhtä naista ilman minkäänlaista yläosaa sekä myös yläkerran kautta kiertänyttä humppamatoa. Maijan kuolaamat Jonnen jalat kera muun ruhon katosivat jossain vaiheessa encorea ja Tequilaa, ääni kuitenkin kuului. Aikamme katseella etsittyämme näimme kännykameroiden olevan kovassa käytössä tiskin tykönä, oletimme Järvelän olevan shottihommissa, vaikkei sinne asti näkyvyys riittänytkään.

Kyllä kannatti taas (päiväunien voimalla) ulos lähteä! Keikan loputtua toki kipitin nopeasti autolle ja huristelin kotiin nukkumaan, aikani olin jo haukotellut mielekkäästä tekemisestä ja seurasta huolimatta.To celebrate my five month non-alcoholic perior, I went to hear some drinking songs. First I met Maija at Hard rock café to get some (non-alcoholic) drinks and then to Virgin oil. Some other friends arrived there too. The main thing was Korpiklaani, but Tuoni and Frosttide performed berofe it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)