tiistai 4. helmikuuta 2014

Party time, excellent!

Vähitellen koko Mikkeli muuttaa etelämmäksi. Joulun välipäivinä kaveripariskunta muutti Tampereelle ja viime lauantaina oli aika tupaardien. Paljon oli paikalla niin pk-seutulaisia, mikkeliläisiä että tamperelaisia. Viimeisenä tuli yksi autollinen Helsingistä yhdentoista aikaan, jahka Ulverin keikkatohinoista kerkesivät.

Mitä sitä nyt turinoisi... Bileet on bileet. Kavereita, alkoholia, musiikkia, boolia, (pentagrammi)kakkua, kuvia. Fun, fun, fun. :) Ja hiuksia! As in kampaajaksi opiskeleva kaveri napsi vähän latvojani pois.

Vaihtoehdot yön suhteen: 1) yöpyminen tupareissa, joissa unisaalis jäisi todennäköisesti nollaan juhlien jatkuessa aamun pikkutunneille 2) ajaminen kotiin, mutta entäs jos väsymys käykin kesken matkan ylitsepääsemättömäksi 3) eikä mitä, viikolla keksinkin parhaimman suunnitelman; Jossulla yöpymisen! Vain 300 metrin liikkuminen katua alas ja se on siinä!


Ei ihan tämäkään mennyt putkeen, mutta parempi silti kuin muut vaihtoehdot. Jossu tuli päästämään mut kämpilleen siinä puoli yhden aikaan yöllä, opasti talon tavoille ja lähti vielä jatkamaan omaa iltaansa. Minä jäin sinne kolmen kissan kanssa. Allergialääke oli kyllä otettu ja puhtaat vuodevaatteet saatu, mutta... Yksi niistä, semmoinen 7-kiloinen jättikissa tuli vähän väliä sänkyyn ja käveli päältä ja tuli pääpuolelle ja heittelin sitä vähän väliä sängystä pois. Sieltä täältä kuului raapimista ja maukumista ja tepastelua pelästyttäen aina mut jostain tietoisuuden rajamailta takaisin maan päälle. MIKÄ SE OLI?!?!?! Vaikka kissoja voikin olla ihan jees rapsutella päiväsaikaan niin henkilökohtaisesti kyllä pelkäsin herääväni siihen, että nuo saatanalliset olennot kynsivät silmiä päästäni. Tuskin olin silmäystäkään nukkunut emännän tultua parin tunnin päästä kotiin, mutta  turvallisempi olo tuli kuitenkin heti hänen ollessa paikalla, mitä niihin katteihin tulee.


Klo 04-08 heräilin koko ajan, välillä oli hengityskin piukassa, mutta sain kuitenkin nukuttua jonkin verran. Klo 7.50 ukkeli pistää viestiä, että kotiin! Epäilin, että se on juhlinut tähän saakka ja tylsistynyt kun kaikki muut menivät nukkumaan. Treffattiin autolla kahdeksan jälkeen, vaikka alkuperäiset suunnitelmat olivatkin, että nuo saa koomailla rauhassa koko aamun tuparimestoilla ja me Jossun kanssa katseltaisiin Disney-leffoja (joita oli hyllyssä kadehdittava kokoelma). Oli Eetu kuulemma pari tuntia nukkunut, mutta erään kaverin voimakkaanlaatuinen kuorsaus oli käynyt hermoille, eikä kauneusunista lopulta tullut mitään.


Matkalla kotiin käytiin Abc:llä aamiaisella, loppumatkan ukkeli nukkui takapenkillä ja minä ajelin kotiin koittaen pysyä hereillä, silmäluomet olivat kovin raskaat. Ennen yhtätoista oltiin perillä ja kömmin samantien sänkyyn ottamaan muutamat tunnit lisää unta. Selvitty!


One by one the whole Mikkeli is moving closer to Helsinki. It was time for a house warming party at Tampere. Here's some pics. It was... you know... a party. Wow! I mean it was business as usual; friends, music, alcohol, cake, punch etc. Because I was sober, nothing surprising there, I didn't want to spent the whole night there, so I went to sleep to a friends place. She lives just 300 metres from the party place. At 8am I get a message from my boyfriend asking if we can go home now. We can. It wasn't even 11am when I got home and went straight to bed. More sleep... Zzz...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)