maanantai 24. helmikuuta 2014

Vlog vol I

Hui, useita uusia lukijoita! Jee, tervetuloa! :) TÄÄLTÄ löytyy allekirjoittaneesta pienimuotoinen infopaketti.

Mutta. Asiaan. Koin eilen itseeni pettymisen. Tiedättekö tän kaljahaasteen, mikä kiertää fb:ssä? Tähän on onneksi otettu vapauksia ja oma haastajani, Muumi, joi vettä ja näin minäkin ajattelin tehdä. Kuitenkin kun pistin webbikameran päälle, jäädyin totaalisesti. Nauratti ja itketti ja hermostutti ja vatsassa tuntui hassulta. Sain otoksen kuitenkin tehtya (miten voi olla puoli litraa nestettä niin kauheaa juoda, vaikka olisikin vain vettä?). Siinä näytin kuin seipään nielleeltä. Ei ja(t)koon. Tuli ihan paha mieli, että kuinka voi olla niin vaikeaa tehdä kodin rauhassa minuutin pätkä, jossa vaan juon? Sanaakaan en halunnut siinä sanoa. Toisaalta vastaus on selvä. Oon sen verran pedantti, että tietenkin haluan kaikesta hyvää jälkeä, eikä mikä tahansa kelpaa. Ihan eri asia esimerkiksi blogia kirjoittaa ja ottaa ja julkaista tänne kuvia. Tekstiä voi voi helposti pyyhkiä ja korjailla, kuvia voi ottaa pienessä hetkessä useita kymmeniä ja valikoida parhaimmat.

Joten. Siksi elämäni ensimmäinen vlog-väkerrys. En kuvitellut koskaan lähteväni tälle linjalle, mutta tässä minä nyt olen. En pyytänyt itseltäni liikoja. Koitin hokea itselleni mantraa, että kunhan uskallan edes pari sanaa sanoa ja tämän tänne julkaista, niin se on ihan ok. Apua kun jännitti. Äkkiä nyt postaan tämän ennen kuin muutan mieltäni.

4 kommenttia:

 1. Taas keharikommentti: Vitsi kui hienoo! Oon ylpee susta! Ylitit itsesi! Mursit rajoja ja teit jotain uutta! Jee..!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "I'm not retarded, I'm a very special boy!"

   Poista
 2. Hyvähän siitä tuli, onneksi olkoon :3

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)