perjantai 14. maaliskuuta 2014

Breaking bad

Perjantain ja lauantain välisenä yönä 8.2. tulin kahden aikaan kotiin oltuani keskustassa keikkoja katsomassa. Ukkeli oli vielä ylhäällä ja maanitteli mut katsomaan Breaking badin pilottijakson. Olin ilmeisesti liian väsynyt vänkäämään vastaan, koska tätä hän oli mulle vuoden sisään ehdottanut jo kerran-pari, mutta kysyttyäni sarjan pointtia olin sitä mieltä, että "en mä mitään huumeohjelmaa ala katsomaan".

Nyt, viisi viikkoa myöhemmin, on enää muutama jakso katsottavana. Kerrasta koukkuun.

"Tiedätkö mitä me tarvitaan? Me tarvitaan jumalattoman kokoinen Breaking bad-taulu sohvan yläpuolelle! Am I right?" Olin! Tilasin alla olevan kymmenosaisen teoksen Etsystä. Kokoa vaatimattomat 84,3x148,6 cm.

Muut intopiukeena seuraamani sarjat:
Game of Thrones, How I met your mother, True blood, Walking dead, Supernatural


At the beginning of February around 2am on a night between Friday and Saturday I came home. My boyfriend was still up and got me into watching the pilot episode of Breaking bad. Apparently I was too tired to say no. He had asked me a time or two previously to try this series, but learning what it was about I told him I don't want to see any drug shows.

Now, five weeks later, there's only a couple of episodes left. Hooked.

"You know what we need? A huge Breaking bad-poster above our sofa! Am I right?" I was. The 10 piece poster above is on it's way to us.

Other series I follow:
Game of Thrones, How I met your mother, True blood, Walking dead, Supernatural

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Ja toi oli vasta toinen vaihtoehto, tää ois ollu siistein: https://img1.etsystatic.com/036/0/8765891/il_570xN.556974247_7ofo.jpg Silloin kun sain viimein aikaiseksi pistää tilausta menemään, se oli ehtinyt jo mennä kaupaksi, joten kakkosvaihtoehto voitti.

   Poista
 2. Kelpais mullekki! :O Harvoista sarjoista/peleistä/tms olisin valmis hankkimaan mitään fanikamaa, mutta Breaking Bad on nyt tuntunut sellaselta, että ois melkeen pakko saada joku juliste/taulu tai edes paita. Hitto.

  Alunperin itsekkään en sarjalle syttynyt kun siitä kuulin, mutta kun tatuoijani kehui sitä hyväksi ja valoitti juonta vähän enemmän harkitsin katsomista. :P Ja kuinkas kävikään, ensimmäisen jakson jälkeen piti vaan nähdä aina vaan seuraava ja seuraava... :D Nyt on ooteltu, että sais ton vikan kauden ostettua kokonaisuutenaan hyllyyn niin pääsis kattoo.

  Mä en niin kovasti oo intoillu Game of Thronesista vaikka onhan se hyvä, mut Supernaturali ja Walking Dead on ihan huippuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin mullakaan tulee mitään fanikamaa hankittua, tää nyt vahingossa vei mennessään. :P Mut oon tyytyväinen, että lämpenin sarjalle vasta nyt, eipähän tartte olla koko ajan odottelemassa uusia jaksoja. :)

   Poista
 3. Yeah magnets, bitch! Ja ahh, Jesse Pinkman ♥ Saisinko yhden sellaisen kotiini kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, science! Pidä hyvänäs. ;D Mä sympatiseeraan enempi Walteria!

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)