keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Eleven

Nette haastoi!

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Sinun pitää haastaa 11 bloggaajaa.
5. Sinun tulee kertoa, kenet olet haastanut.
6. Kerro kuka sinut haastoi. Ei takaisin haastamisia.


11 asiaa itsestäni:

1. Tahdon naimisiin ja omakotitalon. Molemmat olisi toteutettavissa samantien, jos ukkeli vain ei haraisi vastaan. Kuulostanko katkeralta? : D Mutta ihan tosissaan, ei naurata, olenhan jo vanha akka. Oma piha, sauna, kakkosmakkari peli- ja tietokonehuoneeksi... Tähän elämäntilanteeseen esimerkiksi Lintuvaara olisi optimi, vanhalla iällä sitten jonnekin metsään höperöitymään. Tai Somerolle viettämään eläkevuosia mökille.
2. Sen sijaan en tahdo lapsia. En ole koskaan halunnut, en tule koskaan haluamaankaan ja väittämät kuten "kyllä sä sitten kun vähän vanhenet" eivät ole millään tavalla valideja.  En mäkään mene lapsellisille väittämään, että "kyllä sä sitä vielä kadut kun vähän vanhenet". Kukin tyylillään. Kyllä minä itse tiedän mitä haluan ja mitä en.
3. Lemmikin kyllä kelpuuttaisin. Mutta en mitä tahansa. Ainoa oikea minulle olisi söppänä nelivarvaskilpikonna. Tuitui!
4. Mutta kohtaan 1 liittyen; ukkelin solmiessa kengännauhojaan toisen jalan varassa mulla on tapana mennä seisomaan hänen eteensä leikkien yllättynyttä ja onnellista!
5. Saakelin älypuhelimet. Täysin turhia. Sitä nettiä kun ei tarvitse joka paikassa käytettävissä olla. Ärrrrsyttää suunnattomasti olla kavereiden kanssa kun puolella on puhelimet vähän väliä esillä, kun pitää katsoa mitä fb:ssä tai missä lie tapahtuu. Hei herätys, oot kavereiden seurassa, ei siellä nyt juuri voi mitään tärkeämpää olla! Pöljät. Plus hyi kun ne klähmimisnäytöt on ällöttäviä! Minä ainakin taistelen hamaan loppuun asti ihanan internetittömän simpukkapuhelimeni kanssa. Ei siinä muuta tarvita kuin soitto- ja tekstaamistoiminnot, kalenteri ja herätyskello.
6. Oon todella huono juomaan. Krooninen nestehukka. Pidän puolen litran vesipulloa töissä pöydällä, mutta ei sitä koskaan tule juotua loppuun. Parilla huikalla tai ehkä jopa muutamalla desillä mennään. Kotona juon ~tuopin vettä tämän päälle. Lisäksi rankoilla ryhmäliikuntatunneilla saatan saada juotua 0,5 l pullon tyhjäksi. Kun ei vaan ole jano.
7. Mutta oon sitäkin parempi syömään! Hence the jojolaihduttaminen. Miksi ruoka on niin saakelin hyvää?! Paitsi pinaattiletut ja puolukkahillo. Kuka jumankauta on sellaisen roskaa roskalla-yhdistelmän keksinyt? Sadisti. Ala-asteella jo huomaamattomasti koitin omat pinaattilettuni heittää parhaan kaverin lautaselle. Hyi.
8. Olin ensi maanantaina menossa luovuttamaan kolmatta kertaa verta, mutta nyt en voikaan, kun juuri olin kipeänä. Ehkä kuitenkin menen kokeilemaan, jos ne kelpuuttaisivat mut. Harmittaa vähäsen, että näin myöhällä iällä keksin, että täähän on ihan iisi homma ja pelastan henkiä (ja saan ilmaista ruokaa siitä hyvästä)! Toisaalta olin kyllä siinä luulossa, ettei hemoglobiiniarvo riitä (raja 125), kun se oli reilu kaksikymppiseksi asti aina nippanappa 120.
9. 20-vuotias haaveeni toteutui viime kesänä; pääsin Pariisin Disneylandiin! Siitä lähtien, kun mainokset alkoivat pyöriä Disneyn VHS-kaseteilla, on hinku ollut suuri. Itku meinasi tulla heti portit nähtyäni. Ja muutenkin pari kertaa. Etenkin siellä illan musiikki- ja ilotulitusshow'ssa. 139 e/2 pv, mutta todellakin sen arvoista. Kaikki on niin upeeta ja yksityiskohtaista ja voi luoja se mesta on massiivinen! Jos jotakuta kiinnostaa tarkemmin lukea, niin TÄÄLTÄ löytyy Disneylandistä juttua ja TÄÄLTÄ siitä Walt Disney Studios-puolesta. Ehkä joku päivä vielä lähden Walt Disney Worldiin...
10. Osallistun päivittäin useisiin kilpailuihin. Suurimmaksi osaksi voitot ovat olleet keikka- ja leffalippuja, mutta hinnakkaimmat voitot ovat olleet neljä lippua Kivenlahtirockiin sekä 240 euron lahjakortti Tikettiin. Niitä ulkomaanmatkoja ja matkalahjakortteja odotellessa! Siskolla on tämä sama voittogeeni muunneltuna; hän voittaa harvemmin, mutta isompia asioita.
11. Haa, sisko mainittu! Krisun kanssa ollaan tultu oikein hyvin toimeen sen jälkeen kun muutin pois kotoa. Kun Krisu muutti pari vuotta takaperin tuohon parin kilometrin päähän, ollaan nähtykin useammin. Jutellaan lähes päivittäin fb:ssä, käydään yhdessä leffoissa ja syömässä, pidetään leffa- ja karkkipäiviä ja jos joku tulee ilmoittamatta oven taakse, se on useimmiten sisko. Välillä käyn sen puolesta Viliä lenkittämässä ja yhdessä käydään salilla. Tänään käydään leffassa ja pääsiäisenä ollaan kaksistaan menossa Islantiin. Ei ulkonäöllisesti ja tyylillisesti muistuteta ollenkaan toisiamme ja mielenkiinnon kohteetkin ovat usein eriävät, mutta kaveerataan lähes saumattomasti.  Toistemme kanssa voidaan näyttää karsealta, puhua hölmöjä, olla puhumatta ollenkaan, nälviä toisia... Stressivapaata hengausaikaa.


11 kysymystä haastajalta:
 
1. Jos saisit 10.000€ nyt heti ja sinulla olisi 24h aikaa kuluttaa ne, mihin käyttäisit ne?
Lainanlyhennykseen.
2. Minkä merkkinen oli vanhempiesi auto ollessasi pieni?
Äidillä Mersu, iskällä Saabi.
3. Lempi lastenelokuva/-sarja ollessasi pieni?
Aladdin ja Prätkähiiret.
4. Mikä on meikkaamisjärjestyksesi?
Valokynä, meikkivoide (/mousse), rajaukset, ripsari, kulmat, puuteri. Mahdollisesti luomiväriä ennen rajauksia ja viimotteeksi huulipunaa.
5. Unelmahiukset?
I has! Vähän voisi latvoja siistiä ja olla paksummat, mutta muuten. :)
6. Kaunein ja komein näyttelijä kautta aikojen?
Koskaan ei ole ollut Johnny Deppillä haastajaa! Sen sijaan naiset: Angelina Jolie -> Jessica Alba -> Megan Fox ->Scarlett Johansson. Vaihtelee.
7. Aikakausi, jonka haluaisit kokea? (kasari, renesanssi jne.
Ysäri! Disneyn ja musiikin kulta-aikaa! Tosin ehkä se on vaan se nostalgia-arvo.
8. Mitä lempinimiä sinulla on?
Marse, Maru, Mara, Marjutti...
9. Mikä olisi kauhein tapa kuolla?
Liekkeihin bensaa sataa... Wait, what? Palaminen. Hyvänä kakkosena hukkuminen.
10. Mitä pelkäät?
Luonnonkatastrofeja; pyörremyrskyt, tsunamit, maanjäristykset. Isommassa skaalassa: asteroidin osuminen maahan, apua!
11. Laita loppuun paras kuva itsestäni ja kerro, miksi valitsit juuri sen kuvan.
Ehkä tämä. Tässä olin syksyllä pienimmilläni, nätissä hameessa, pynttäytyneenä ja juuri värjätyissä hiuksissa.


11 kysymystä haastetuille:

1. Mitä bändiä tai artistia olet fanittanut sellaisella volyymillä, että kaikki oheiskrääsä oli saatava ja oman huoneen seinillä julisteet toimittivat tapetin virkaa?
2. Nykyinen bändien top 3?
3. Onko sinulla sisaruksia? Jos on, millaiset välit teillä on? Jos ei, oletko joskus sellaista kaivannut?
4. Kuitenkin lapsuusvuosilta on tähän päivään mukana kulkenut joku ihana söpö (mahdollisesti runnellun näköinen) lelu, mikä?
5. Mikä on nykyinen ammattisi (/opiskelupaikkasi) ja toiveammattisi?
6. Oletko koskaan joutunut läheltä piti-tilanteeseen niin, että elämä vilahti silmissä? Mitä tapahtui?
7. Elämäsi onnellisin päivä? Tai hetki. Tai elämänvaihe. Tms, mihin ikinä onkaan helpoin vastata.
8. Missä maissa olet vieraillut? Mikä niistä oli suosikkisi ja minkä takia?
9. Oletko kokenut ahaa-elämyksiä jostakin bloggaajasta pelkästään hänen tekstiensä perusteella; tämän kanssa varmasti tultaisiin toimeen tai tämä olisi mielenkiintoista tavata tai odotatko jonkun päivityksiä yli muiden? Nyt jos koskaan on aika tulla kaapista ulos!
10. Edustatko mitään vähemmistöjä? Vasenkätisyys? Punavihersokeus? Seksuaalinen suuntautuminen? Lukihäiriö? Oletko monogaaminen tai nudisti? Mitä tahansa!
11. Mitä odotat tulevalta kesältä eniten, ovatko suunnitelmat jo selvillä?

Haastetut:

Jes, aina se vaikein osuus. Kenelläköhän kaikilla tää on jo kiertänyt... Saa tehdä ken tahtoo, mutta kiusaan tällä ainakin seuraavia:

Maija (Ode to solitude)
Maria (The Realm of Maria)
Natu (Migreeni minuutissa)
Angelwitch (Angelwitch)
Belsissa (Arcane Inspiration)
Nebula (Smoke and Mirrors)

Onnitteluni heille, jotka tämän jaksoivat lukea loppuun asti! ^^

8 kommenttia:

 1. Oijoi, kiitoksia vaan haasteesta! Sattui just oikein hyvään saumaan, kun täällä kotona kärvistelinkin vähän tekemisen puutteessa :D

  VastaaPoista
 2. Jeij, teit tämän! Tos faktaosion vitoskohdassa oon kyl samaa mieltä, vaikka iphonen omistankin, et ärsyttää helvetisti ku kaverit koko ajan näprää kännykkää. Yrität selittää jotain, mut tulee fiilis ettei toista kiinnosta. Taistelin vuoden 2012 syksyyn saakka perus kännyköiden puolesta, mut kun se hajos päätin sijottaa johonkin, missä on netti (reittiopas jne on jokapäiväisiä juttuja). Sit sijotin iPhoneen, ja oon alkanu tykkäämään. Kirjottaminen on kyl edelleenki persiistä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No! No joining to the dark side! Kaksi kamalinta esimerkkiä; oltiin Haraldissa syömässä kavereiden kanssa viime kesänä. Pahimmillaan kuudella kahdestatoista oli älypuhelimet kädessä. Pari pääsiäistä sitten oltiin reissussa Sveitsissä ukkelin ja kahden meidän poikapuolisen kaverin kanssa ja mentiin Hootersiin syömään. Kaikilla muilla paitsi mulla puhelimet kädessä. Ihan ku siellä ei olis ollut tarpeeksi katseltavaa. :P Mutta kyllä tämä on ihan jokakertainen ilmiö, kun kavereita näkee.

   Poista
 3. Ooo, jeeee! Kiitti! :3 Pitää koittaa toteuttaa tämä tässä joku pv!

  "11 asiaa itsestäni" nro 4: hahah, ihana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa pientä tekemistä! (Oikeesti yllättävän aikaa vievää.)

   Poista
 4. Kiitti haasteesta! :) Yritän tän joskus saada tehdyksi, vähän aikaa sitten vasta tein, niin ei viitsi ihan vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh noh! Hamassa tulevaisuudessa sitten. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)