keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Home sweet home

Oli perjantai 13. päivä, kun muutin porukoiltani pois heinäkuussa 2007. Huhmarista Espooseen. Aina on ollut ihan selvää, että Vihtiin en jää. Asunto on 45 neliön kaksio luhtitalossa. Omistusasunto, koska vuokrallehan minä en muuta. Lainanotto ei ollut mikään ongelma, eikä se harteita paina, koska vakiduuni tässä on koko ajan ollut ja omaan pussiinhan ne kuukausittaiset lainanlyhennykset tosiasiassa menevät. Reilun vuoden ehdin yksin asua, kunnes ukkeli muutti saman katon alle 10/2008.Ensin olkkaria jokaisesta kuvakulmasta. Melko samanlaisena on pysynyt alusta asti. Nahkasohva muutti pari vuotta sitten partsille ja tilalle tuli kulmasohva. Viime syksynä pistin tauluja uusiksi ja alastomana ollut pöytä sai vähän kotoisamman ilmeen. Ukkelin datausnurkka siirtyi joulukuussa makkarista olkkariin. Siihen seinälle on vielä tulossa se Breaking bad-juliste.

Taloyhtiön putkiremontin vuoksi jouduttiin kuukaudeksi 5-6/2010 evakkoon. Asuin sen aikaa porukoilla. Niin paljon kuin vanhempiani rakastan, niin... ei. Ei. "Minne meet? Kenen kanssa? Milloin tuut takaisin?"


Yöpöydällä poikaystävän Pingo ja omatekemä Leevi Lepakko, jonka tein 7. luokalla käsitöissä, sekä viime kesänä Disneylandista ostettu Woody. Seinällä roikkuu Maijan tekemä unensieppaaja, jonka sain viime vuonna synttärilahjaksi.Makkari koki muodonmuutoksen joulukuussa, siitä enemmän TÄÄLLÄ. Ukkelin kone läksi olkkariin ja minä sain lukunurkkaukseni.


Keittiön eteen piti vähän jotain tehdäkin, että kehtaa pistää kuvia = piilotin tiskit tiskipöydälle jääkaapin taakse. Siellä ovat kivasti näkymättömissä.Ja viimotteeksi partsi. Neljään ensimmäiseen vuoteen en tehnyt tälle oikeen mitään. Halpistuolit ja pöytä noooin ja valmis. Kun 2011 ostin uuden sohvan, sain inspiraation myös tehdä tällekin jotain. Vanhan sohvan lisäksi sysäsin tänne maton, tyynyjä, koristeorkidean ja lyhdyn.


Kyllähän se omakotitalohaave siintää jossain tulevaisuudessa, toivottavasti ei kovin monen vuoden päässä. Jos ei omakotitaloa, niin sitten rivarinpätkä. Pitää olla ainakin sauna, vähän omaa pihaa ja toinen makkari, josta tulee peli- ja tietokonehuone.


I moved to my own place 7/2007, month July. I had bought a 45 sq m two-room apartment. 15 monthes later my boyfriend moved in.

In the future I want either a detached house or an apartment from a row house. With sauna, some courtyard and another bedroom that will be a game and computer room.

4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen asunto :) Olisipa itsellänikin omistusasunto, sillä paljon jäkevämpäähän se olisi maksaa omaa pois, kun laittaa rahoja jonkun toisen kukkaroon, mutta ehkä joskus =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mulle tää oli ihan selvä juttu, kun vanhemmatkin tökki tähän suuntaan. Toivottavasti saat joskus sen ikioman palan maailmaa!

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)