maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ilmaisen Somersbyn bileet


Päästessä töistä kotiin tutkin tämän siideriasian. Viime syyskuussa ukkeli ja kaveripariskunta kävivät päiväristeilyllä Virossa täydentämässä varastojaan ja minäkin sieltä olin tilannut muutaman hassun juoman. Kaksi lavaa oli jäljellä ja niiden parasta ennen-päivämäärät näyttivät huhtikuun puoltaväliä. Ihan olin ollut siinä uskossa, että vuoden säilyisivät. Pöh.


Ihan hyvinhän siinä sitten kävi. Päivän varoitusaika, mutta ai että! Sitä uhrautumisen määrää! Myös alkoholittomien ihmisten osuus oli yllättävän suuri; lähes kolmasosa. Kauheen varovaisesti kehtasivat niitä siidereitä ottaa, välillä piti itse käydä jääkaapilla huutelemassa, että kuka haluaa. Urhoollisesti saivat kuitenkin kaiken juotua.


Olin tuuminut ostaa myöhäisille saapujille yllätyspullon, jotain mahdollisimman luokatonta, kuten Maggista tai Gambinaa. Pullo osoittautui niin luokattomaksi, että vain muutama ilkesi ottaa hömpsyt; Royal Salmiakki. Ilta loppui siinä puoli yhdentoista aikaan, kun hellästi heitin vieraat pihalle. Itse jäin siivoamaan. Ja nukkumaan. Lemppariasioitani!


The party of free Somersby! I noticed I had two cases of cider going bad in a couple of weeks -> extempore party with free drinks. It's on me!

2 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)