maanantai 3. maaliskuuta 2014

Punkkia ja pullaa

Yhteen viikonloppuun mahtui vaikkas mitä! Leivontaa, yökyläilyä, leffailtaa, kavereiden näkemistä, illanistujaisia, baareissa istumista ja keikoilla käymistä.

Perjantai:
Tuhlattuani töiden jälkeen hieman palkkapäivän kunniaksi rahojani niinkin mielenkiintoiseen ostokseen kuin kauratyynyyn, läksin ajelemaan Lohjalle. Viikonloppuni kuluisi Maijan kanssa. Lohjalla en oikein ole pyörinyt vuoden 2005 jälkeen valmistuttuani merkonomiksi. Viimeinen vierailuni paikkakunnalle on kahden vuoden takaa, sitäkin edeltävä menee useamman vuoden päähän.

Anygays. Tässä Maijan kämpässä en ollutkaan ennen ollut. Ikinä en ole niin suunnatonta parveketta nähnyt! Ja Armi-koira ensitöikseen melkein puraisi multa varpaan irti. Yli-innokas tapaus. Tulevan laskiaissunnuntain kunniaksi (ei paljoa mäkiä tänä vuonna lasketa, viime vuoden laskiaissunnuntai löytyy täältä) pyöräytettiin laskiaispullat. Mun oli vähäsen muotopuolia, mutta annettakoon se näin ensikertalaiselle anteeksi.Käytiin vielä ruokaostoksilla ja lähdettiin ajamaan minun luokseni. Matkan varrella käytiin Huhmarissa heittämässä parit pullat vanhemmillekin ja oltiin lähes yhtä aikaa kotona kun ukkeli tuli töistä. Kyllä sillä kelpas, kun pullat oli valmiina ja suolaista alettiin seuraavaksi väkertämään. Kopioidessani netistä pizzapohjaohjeita post-it-lapulle, muuttoi kuivahiiva kuivahimoksi. Maija teki pohjan minun täytellessä loppuja pullia hillolla ja vaahdolla. Kahvi/mehu- ja pullahetki pidettiin taikinan noustessa.

Saatuamme aurajuusto-punasipuli-jauheliha-ananas-kinkkupizzamme nassun eteen pistettiin leffailta pyörimään. Ensimmäisenä Piin elämä. Sekopääelokuva... :P Maija oli tätä elokuvaa ehdottanut ja muistin Eetun maininneen siitä jotain ihan viikon sisään. Seuraavaa elokuvaa ehdotin minä: Frozen. Vaikka olinkin sen pari viikkoa takaperin jo katsonut. Niin ihana Olaf! ^^ Näiden jälkeen kello näytti jo lähemmes kahtatoista ja multahan se odotetusti loppui ensimmäisenä puhti.Lauantai:
Heräsin useasti yöllä kun Maija puhui unissaan. "Viisi limeä" ja jotain tuohtunutta mutinaa. "Just just just." Luulin ensin, että puhuu puhelimessa. On kuulemma saanut muiltakin aiemmin tällaista palautetta, että on kova öisin juttelemaan. Hyvin viihdyttävää!

Kaveripariskunta pisti aamusta viestiä, että tehdäänkö jotain, kun heidän pitää olla evakossa sen aikaa kun vuokraemäntä näyttää heidän kämppään mahdolliselle tulevalle vuokralaiselle. Me ehdittiin käydä kaupassa puolen päivän jälkeen eli juuri ennen kuin saatiin lisää vieraita. Tuputettiin niillekin laskiaispullia, ettei itse tarvitse kaikkia mupeltaa. Tähän päälle katsottiin Gravity (so bad...) ja pelattiin Donkey Kong Countryä. Kaveripariskunnan lähdettyä alkoi pikkuhiljaa neiteily iltaa varten. Eetukin sai osansa kun Maija suoristi sen hiukset. Kovin oli tyytyväinen lopputulokseen.
Seiskan jälkeen lähdettiin etkoiluhommiin Kannelmäkeen. Muutama muukin henkilö siellä oli, mutta ei mitään suuren suurta. Pienet illanistujaiset. Kovasti siellä hakattiin Mortal kombatia ja soitettiin Frederikiä.Eipä siinä ehditty kahta tuntia kauempaa hengaamaan, kun piti jo lähteä keikalle. Darksidessä soitti kaksi bändiä, joissa oli tuttuja poikia. Main thing meille oli kuitenkin Kullikipu. I shit you not, sillä nimellä mennään. Csaballa on "oikeakin" bändi, mutta tässä nyt sattui käymään vanhanaikaisesti eli läpällä perustettu bändi saikin enemmän tulta alleen. Ai että mulla oli hauskaa! Oon tätä nykyä Csaban suurin fani, sillä oli niin tyyliin sopiva look ja keikallakin riehui sen verran, että vahingossa heitti mikkiständin kaverin päähän. Ja sitä lyriikan juhlaa! Ihanan överiä! Kuulemma 50 kappaleen C-kasettierä myytiin loppuun. Tästä tulee joka kerta hyvälle mielelle: https://www.youtube.com/watch?v=tDWfoc6_7LoKeikkojen jälkeen jatkettiin vielä Painoon, jossa yli kasari&ysäribileet. Että en tykkää ollenkaan tuosta baarista. Niin pieni, mutta jonkin tähden suosittu = aina ihan tupaten täynnä, ahdasta ja epämiellyttävää. Mut hyvää musaa soi nyt! Jaksoin olla pilkkuun asti. Niin kauheesti oli kivoja kavereita paikalla! Muut jaksoi vielä jatkaa, yökyläläinen ja ukkeli included, Prkleeseen. Olin hyvin tyytyväinen informaation määrään, kun heiltä molemmilta tuli yön pikkutunteina viestit, että ovat paikassa X jatkoilla. Ei tarvinnut huolestua.

Np. Celine Dion - My heart will go on


Sunnuntai:
Joutessani siivoilin viikonlopun sotkut, kun muut jatkoiltaan vasta heräili. Ukkelin sain kotiin, Maijaa en. Sniff. Se oli lähtenyt suoraan bussilla Lohjalle, mutta tuli kyllä vielä myöhemmin poikkeamaan autolla hakemaan tavaroitaan. Minun päivänä meni hyvin sohvalla, sain about seitsemällä jaksolla lyhennettyä Breaking bad-rupeamaa. Viikonloppuni; such fun, so success! ^^ Ps. Maija on ehdottomasti suosikkinaiseni!

---

On Friday I went to Lohja to bake with Maija. I took her with me and we drove back to my place. We made some pizza and watched Life of Pi and Frozen. Just a simple but fun night at home. Saturday then... We were visited by two more friends, forced some semlas down their throats too so we don't have to eat the whole batch by ourselves. The movie of the day was Gravity. So bad... Later on we put on some make up and went to a friends place to spend the time. The main thing was to see friends band playing at Darkside. The band's name is Kullikipu which translates to Cock pain. Seriously. Or actually not seriously at all, they formed this punk band a joke, just to have fun. They do have another "actual" band too. Nevertheless, the gig was awesome and they sold all their 50 C-cassettes. Next we went to another bar, there were a 80's and 90's themed evening. Good music and cheerful people. Next day I continued baking (pizza and banana pancakes) and watched countless episodes of Breaking bad.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)