maanantai 14. huhtikuuta 2014

Dreaming of...

Mulle on iskenyt jonkinnäköinen kolmenkympin kriisi (pari vuotta sinne tänne) ja ajatukset pyörii häiden ja omakotitalon ympärillä. Näistä ainoa lähiaikoina toteutettavissa oleva asia on uusi koti. Häät saan todennäköisesti vasta siinä vaiheessa kun ikä on alkanut kolmosella jo pidemmän aikaa. Anygays. Oon alkanut katselemaan myynnissä olevia asuntoja niin sanotusti täysii. On aika rivarinpätkän, omakotitalon tai erillistalon. Täällä pk-seudulla nuo tönöt vaan tuppaavat olemaan melko tyyriitä, eikä unelmien kartano ehkä ihan mahdu budjettiin. Semmonen sitten vanhana, kun ero pk-seudusta on tervetullut.

Kriteerejä:
-Neliöitä vähintään 70. Saa nousta sataan asti. Tai ylikin, jos vaan hinta ei nouse liiaksi.
-Sauna on oltava ukkelille.
-Vähintään kaksi makkaria, kolmekin käy.
-Sijainti lähellä Leppävaaraa, optimi olisi Lintuvaara (siellä on paljon kivoja omakotitaloja!). Tästä toki joustan, jos vaan mieluinen sattuisi muualta löytymään.
-Rivitalon ollessa kyseessä yhtiövastikkeen pitää olla mahdollisimman pieni.
-Mahdollisuus kahteen autopaikkaan.
-Talo ei saa olla kovin vanha, jotta sitä ei tarvitse koko ajan olla korjailemassa/siihen ei ole koko ajan tulossa remontteja.
-Giev terassi, giev piha.
-En tahdo kerrostaloa, yksitasoinen mmmyes. (No okei, tästäkin annan periksi.)

Totally doable, right?

Käytiin sunnuntaina ensimmäisellä asuntonäytöllä. Vähän saisi olla paremmalla paikalla ja paljon halvempi hinta (niin aina), mutta muuten oli hyvä. Mutta eihän me nyt heti ensimmäiseen tsekattuun kämppään voida kapsahtaa, eikä mikään kiirekään ole. Hyvin me tässä kämäsessä 45 neliön kaksiossa ollaan yhdessä asuttu jo yli viisi vuotta, minä lähemmäs seitsemän. Toivon täydellisen asunnon löytyvän kuitenkin tämän vuoden puolella. :)


This tiny two-room apartment is getting too small for two adults. I bought this seven years ago, when I was 20, and now it's time to move on. I've started to search a new house for us. And of course I'm still not renting, only buying. It's has to be either a detached house or an apartment from a row house. At least two bedrooms, a sauna, two parking spaces, some yard, the building musn't be too old, preferable near the area I'm currently living and so on and so on. I've already started going to apartment showings. I'm not in a hurry, but I hope to find the perfect new home within this year. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)