sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

I am the greatest pirate hunter in the world!

Sirdalud-kuuri ohi. Vaikutukset: none whatsoever mitä tulee niska-hartiajumiin. Sen sijaan yöunet muuttuivat kovin eläväisiksi ja muistan ne normaalia paremmin vielä jälkeenpäinkin: möksäbileet, joissa esiintyi Backstreet boys. Disney-ilta, jossa itse leffat unohtuivat, kun kaverini siirtyivät sekakäytön ihmeelliseen maailmaan minun huutaessa vieressä, että kohta soitan poliisit. Milloin siivoilin lapsuudenkotia ja milloin isovanhempien kotia, josta löysin äidin unhoon vaipuneen levykokoelman ja yhtä unohtuneen mopsin, joka kyllä eli, mutta tökätessä sitä siltä lähti suolet pursuamaan kyljestä ulos. Provinssi ja Nummi olivat samaan aikaan ja niiden (parin kilometrin) väliä mentiin sellaisella pienellä sightseeing-junalla. Olin Jesse Pinkman, juuri muuttanut Suomeen ja ostanut omakotitalon. Heti oli poliisit oven takana kyselemässä Heisenbergin mahdollisesta olinpaikasta. Viimeisenä yönä Huhmari muutettiin Sotshin kaltaiseksi megamestaksi hiihtokilpailun ja Nightwishin keikan takia. Myös Tyrion oli paikalla.


Lääkekuurien jälkeen olikin hyvä lähteä viikonlopun viettoon. Viimoisista möksäbileistä oli jo yli puoli vuotta, joten jo oli aikakin päästä juhlimaan Somerolle. Läksin töistä puolilta päivin ja otit muut aikaiset linnut kyytiini. Saatiin rauhassa mökillä käydä kaupassa, neiteillä, syödä yms yms ennen muiden vieraiden saapumista. Tällä kertaa jopa kaksi ensikertalaista pääsi mukaan, vaikka yleensä pidän nää kovin vip-bileinä. Muutenkin uskalsin vähän enemmän porukkaa pyytää, kun oltaisiin vain yöksi yö kahden sijasta. Toinen ensikertalainen oli eräs kampaaja, jota pyysinkin tekemään hiuksilleni jotain kivaa, kun en itse ikinä letille mitään jaksa tehdä. Tottakai menin ammattilaiselle tärkeilemään, että mulla ei sitten kiharat pysy, mutta nokkiini sain: seuraavana aamunakin oli vielä nätit kikkarat jäljellä.


Aaanygays. Vähän koitettiin kesää jo leikkiä, vaikkei lämpötila yltänytkään yli viiden. Grillailu must. Ja Leevin kanssa leikkiminen! Eräs pariskunta oli ottanut vasta hankkimansa haukun mukaan. Jumankauta oli muuten maailman sulosin otus. Japaninpystykorva. It's so fluffy I'm gonna dieee! Vähän oli vielä koordinaatiokyky ja refleksit hakusessa, muksista vaan lenteli siellä täällä.


Mitään syvällisempää aihetta näillä bileillä ei ollut, kuten viimeksi täällä ollessamme kun oli synttärit. Silti nää toi vaikka mitä lahjuksia! Joulukuussa olin mutissut Turtles Kimblen perään; oltiin siskon ja ukkelin kanssa kaupassa katselemassa tekemistä eli pelejä joulun ajaksi, eikä nää innostuneet tosta ehdottomastani em. pelistä. Ja nyt se mulle tuotiin tulevan kesän hääparin toimesta. Iiiih! Maija katsoo mua kieroon kun esimerkiksi kerran kaupassa ollessamme nappasin mukaan Disneyn prinsessat-värityskirjan onnesta soikeena, joten se toi mulle Heavy metal-puuhakirjan. Oli sisälle pistänyt tekstiä seuraavanlaisesti; "Nyt lopppu niitten lasten prinsessapuuhakirjojen teko." Oli myös suorittanut ensimmäisen tehtävän: "Väritä Aleksi Laihon kynnet keikkakuntoon". : D Muumi toi vielä piraattiaiheista lelua, kun "meillä on aina täällä semmosta teemaa ollut." Ps. Minä (okei, pelattiin pareittain) voitin!


Ilta oli täynnä pelejä ja leikkejä. Oli Kimbleä, juomapelejä, korttipelejä, bändipelejä... Ikuisena karaoken vihaajana en arvostanut kun karaokevehkeet oli raahattu mukaan ja tän kanssa alettiin pelleillä heti nukkumaanmenoni jälkeen. Täytyy tosin tunnustaa, että saatoin kyllä tirskahdella vuoteessa maatessani, kun se Boomkah tuli jälleen kerran niin antaumuksella. Sauna oli tietysti lämmin. Ja järvi jäässä. Mutta ei se näyttänyt haittaavan. Perjantaina rannassa oli pari metriä sulaa, aamulla enemmän. Nää oli menneet like a boss porskuttelemaan. : D

Tämä on kiva kuva, elämäni suosikkimiehet rivissä!


Dagen efter, bileiden vika kuva. Maija oli ehtinyt jo lähteä kympiksi töihin, minä olin siivoillut ja lukenut aamukasista lähtien. Yllättävän aikaisin oltiin jo pitsulla ja kebulla keskustassa. Tästä lähdettiin vielä ukkelin kanssa siivoamaan mökki ja kolmen jälkeen olin Vihdissä. Iskä on ulkomailla, joten olin luvannut siskon kanssa mennä yökyläilemään. Lazy Saturday. Leffoja ja karkkia.


Another cabin party. For no reason. Like a guest of mine put it: "First cottage party for this year - There is still some ice on the lake but who cares." They really didn't. :P Basic stuff: sauna, drinking, games (I got Turtles Kimble as a present!), karaoke (unfortunately), naked people bouncing around... The usual.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)