torstai 29. toukokuuta 2014

Alternative blogs Finland-miitti

Johdan teitä häikäilettömästi otsikolla harhaan ja mussutan tähän koko viime viikonlopun jutskat. Kuvat ovat blogimiittiin osallistuneiden kameroista.

Perjantai oli kovin oli aikataulutettu iltapäivä, vaikka lähdin töistä jo ennen puoltapäivää. Kävin hakemassa postista voittamani matkakaiuttimen (jolla mulle ei ole käyttöä ja jonka voin myydä kaverihintaan pois), nopeesti vain söin himassa ja lähdin pitämään siskon koiralle hetkeksi seuraa. Tehtiin puolen tunnin lenkki ja toiset puoli tuntia meni Viltsua rapsutellessa.Espoosta jatkoin Lohjalle. Viikossa olin saanut tatuointiajan, mutta tänhän kävin jo edellisessä postauksessa läpi. Kävin ensin moikkaamassa Maijaa Rokkarissa, hän palautti lainassa olleita vaatteitani.

Porukoillakin ajattelin matkalla pyörähtää, mutten sitten ehtinyt. Illaksi sain Hannasta seuraa, vihdoin oltiin onnistuttu sopimaan kahdenkeskiset treffit! Tai kahdenkeskiset ja kahdenkeskiset, olihan avopuoliso paikalla. Katseltiin Prinsessa Ruusunen, koska oltiin keskiviikkona menossa katsomaan Maleficent (se tosin peruuntui, harrrrmitti kauheesti!). Eräs kaveri soitteli, että mitäsmitäs perjantaisuunnitelmia ja kohta se tulikin paremman puoliskonsa kanssa meille kylään. Mulla ja ukkelilla on menossa X-Men-missio eli katsotaan vanhat leffat läpi ennen ku mennään se uusin katsomaan. Nyt katsottiin vieraiden kanssa X-Men 2. Leffan jälkeen Turoja Jaana lähtivät, mutta Hanna jäi yöksi. Se on onnistunut meidän (harvat) bileet joka kerta missaamaan, joten tää kämppä on sille vain semmonen rauhallinen rentoutumislötköilymesta. ^^Lauantaina multa jäi ekaa kertaa Susirock välistä. Se on pieni ilmaisfestari Sipoossa, jota ukkeli juontaa. Mutku! En halunnut mistään hinnasta missata tiedossa olevaa Alternative blogs Finland-miittiä. Kävin hakemassa kaupasta eväitä ja suuntasin kolmen jälkeen Kaisikseen.

Meitä oli noin parikymmentä tyttöä ja kaksi rohkeaa poikaa, joiden kanssa kokoonnuttiin. Paljon oli muutenkin porukkata, koska samaan aikaan oli Maailma kylässä-festari. Kyllä minä yli neljä tuntia viihdyin ja olisin viihtynyt pidempäänkin, ellei olisi ollut muutakin menoa. Vähäsen jännitti mennä paikalle, mutta niin jännitti monia muitakin. Varsinkin esittelykierros kuumotti, apua kaikki tuijottaa! Kolme tyttöä tunsin entuudestaan (Leena, Mystral, Frankie), mutta muita en ollut ennen tavannut, vaikka monen blogia luenkin ja suurimman osan tunnistin. Ujous vähän haittasi ihmisiin tutustumista, mutta hyvinhän se kuitenkin meni. Juttelin monien kanssa ja ai että miten kauniita ja mukavia persoonia! Miitti sai oman muusikonkin kun Juha Jyrkäs eksyi paikalle. Muutama muukin tyttö tunsi hänet. Ihan perus miitti, oma keikka ja sil viissiin. Ryhmäkuvaa otettaessa saatiin kunnon yleisökin ihmettelemään sitä touhua, muutkin otti kuvia ja pari miesti sukelsi kuvaan mukaan. Huomasin muutenkin vähän väliä ihmisten ottavan meistä kuvia. Omistuisten otusten kerho. ^^ Marialle olin pistänyt viestiä, että jos kerkeisi mut treffaamaan, niin hänkin siihen tuli hetkeksi istuskelemaan ja auttoi meitä hädässä eli otti osan yhteiskuvista.

Kauhian kivoja ihmisiä kaikki! Muutaman kanssa natsasi todella hyvin ja sovittiinkin jo, että silloin ja silloin voisi treffata. :) Iso kiitos Leenalle järkkäämisestä ja muille seurasta. ^^ Uuuuuudestaan! - kuten Teletapit vaatisivat.
Antin kanssa oltiin jo aiemmin sovittu näkevämme ja se tuli ensin siihen nopeasti moikkaamaan ja myöhemmin miitin ollessa jo vähän epävirallistunut ja rentoutuneempi, se hetken siinä ehti istua ennen kuin jatkettiin matkaa. Otettiin juna Leppävaaraan, siitä autolle ja heitin sen Kantsuun ja jatkoin itse Turon ja Jaanan synttäri/tupari/paardihässäkkään. Kutsu oli tullut nopealla varoitusajalla, mutta olihan siellä joku viitisentoista kaveria. Puolet katsoi lätkää ja huusi telkkarille, puolet hengasi terassilla. Mulla oli vielä kutsu Kannelmäkeen lautapelailemaan, mutta väsytti jo niin paljon, että olin yhdeltätoista kotona. Ei vanha enää jaksa.

No sunnuntaina kerkesin käymään porukoillakin! Heti aamusta olin siellä. Tästä jatkoin hakemaan siskoa seuraksi asuntonäyttöön. Yksin en uskaltanut mennä ja ukkeli ei ehtinyt mukaan. Lähes täydellinen paritalo, omalla pienellä pihalla ja saunalla, olisi ollut se ylimääräinen pienen pieni makkarikin, jossa voisi aloittaa etätyöt. Vähän oli syrjässä ja vastike hippasen enemmän kuin tahtoisin maksaa, muttamutta.
Olin huudellut mitä ihmiset ovat tekemässä, jos vaikka mentäisiin puistoon tai biitsille. Tie vei kolmatta kertaa viikon sisällä Kaisikseen. Muutamia kavereita, höpöttelyä ja musiikkia ja sen semmoista. Ilta vielä käytettiin X-Men-missioon, leffavalintana toimi X-Men 3. En ollut sitä aiemmin nähnytkään! Muistelin nähneeni ne kaikki leffat, mut ei sitten. Dementoidun. Ysin pintaan pistin korvatulpat korviin ja painuin pehkuihin. Mikä vuosi se nyt olikaan kun kauneusuneni olivat häiriintyneet Suomen voittaessa kultaa ja tämän johdosta kuskit olivat seonneet ja alkaneet tööttäillä pitkin teitä. :D Everything went better than expected. Suomi ei voittanut, enkä herännyt mölyyn. Juu, en ole lätkäfani.

Oon jotenkin tosi uujee happyhappy, kaikkea kauhian kivaa on tapahtunut ja on vielä tapahtumassa lähitulevaisuudessa. On ollut puistossa ja biitsillä hengausta, paljon kavereiden näkemistä, ulkomaan matkoja, kaverin polttarit, muita juhlia yms yms. Tiedossa on mökkeilyä, loma ja festareita. Kaikkein siisteimpään juttuun on kolme viikkoa: Nummirock!

Pakollinen yhteiskuva! \o/ Mary Tatiana, Lady Carniwhore, Frankie Savage, Mystral, Sanna von Steam, Pietu, Oona, Riku Psychosis, Julia, Elinalice666, Mikla, Leena, Saija Sasetar, Milkyoolong, Selena, Belsissa, Tide, minä. Kuvasta puuttuvat seuraamme myöhemmin liittynyt Nebula ja kuvan ottanut PetriFrost.


All the pictures are from Alternative blogs Finland-meeting that took place last Saturday at Kaisaniemi park. Beautiful, funny, pleasent individuals that I enjoyed meeting! Thank you all. ^^ Links to their blogs you can find above the group pic.

2 kommenttia:

  1. Pitikin klikkailla kaikki blogit auki tarkempaa tarkastelua varten. :D Oli kyllä haasteellista kun kamerat vaan lenteli "ota kuva/vielä mun kameralla/tällä!" ja randomien vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskomaton suoritus, tyytyväisiä asiakkaita! ;D

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)